ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Coreea de Sud este țara cu cea mai mare rată a sinuciderilor, mulți dintre sud-coreeni, stresați de prea multă muncă, ajungând să-și pună capăt zilelor.
 
Pentru a-i face să prețuiască fiecare clipă și să iubească viața, unele companii au decis să le arate angajaților cu tendințe suicidale cum ar ar fi să participe la propria înmormântare. 
 
Așa au ajuns angajații unei mari companii din Seul să-și scrie testamentul, să redacteze o scrisoare de adio pentru cei dragi și să stea întinși într-un coșciug. În timp ce, pot auzi o falsă slujbă de înmormântare, relatează BBC News. 

Acest exercițiu macabru  se dorește o lecție pentru cei care se gândesc sa renunțe la această lume, invățându-i să prețuiască viața. Cu bune, cu rele, cu problemele de zi cu zi.

Printre cei supuși acestui exercițiu se numără adolescenți care spun că nu mai pot face față presiunii examenelor, părinți care nu-și mai găsesc rostul pe lume după ce copiii cresc și părăsesc casa părintească, dar și bătrâni care cred că au devenit o povară pentru familiile lor.