ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

O explozie a avut loc marți după-amiază în apropierea unei stații de metrou din Istanbul, în districtul Bayrampasa, și s-a soldat cu rănirea a cel puțin șase persoane, a informat postul de televiziune turc NTV, potrivit AFP.

Traficul a fost întrerupt pe întreaga rețea de metrou. Potrivit surselor citate de mass-media turce se pare că explozia ar fi avyt loc la un transformator electric, dar în egală măsură ar putea fi vorba și despre o bombă.

Posturile turce de televiziune au difuzat imagini cu numeroase ambulanțe sosind la fața locului și cu pasagerii din stația de metrou care se îndepărtau de locul exploziei alergând.

"Un zgomot care pare a fi de la o explozie a fost raportat la stația de metrou din Bayrampasa și a provocat întreruperea traficului. Originea acestui zgomot nu este cunoscută", a precizat municipalitatea Istanbulului într-o scurtă declarație, potrivit Agerpres.

"O explozie s-a produs în apropiere de Kadife. Un cetățean a fost ușor rănit. cauza acestei explozii nu este clară. Analizăm toate ipotezele", a declarat guvernatorul din Istanbul, Vasip Sahin, citat de agenția Anadolu.