ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un oficial al Departamentului de Justiție (DOJ) a confirmat joi că Biroul Federal de Investigații a deschis în 2019 o anchetă penală asupra lui Hunter Biden și a asociaților săi, axată pe acuzațiile de spălare a banilor. O anchetă care rămâne „deschisă și activă”. potrivit reporterului de investigații Sinclair James Rosen, citat de Breitbart.

Deprtamentul de Justiție a confirmat pentru sursa citată că FBI deține laptopul cu hard diskul care conține mii de e-mailuri ale lui Hunter Biden și în care discuta despre relațiile sale comerciale internaționale. Hunter Biden a fost implicat în o serie de afaceri discutabile.

Breitbart News a dezvăluit recent că Hunter Biden ar fi acționat în calitate de avocat personal al președintelui unei mari companii energetice chineze, într-un acord de cumpărare a 14% din acțiunile companiei petroliere ruse Rosneft, permițând astfel Rosneft să se sustragă sancțiunilor SUA. Acordul a căzut în cele din urmă, întrucât firma chineză de energie a fost anchetată și de China și de alte țări.

Afacerea a fost dezvăluită și de fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden, Tony Bobulinski, în timpul unui interviului acordat jurnalistului Tucker Carlson de la Fox News.

Bobulinski a mai spus că cele 5 milioane de dolari de la compania chineză au ajuns într-un cont controlat de Hunter Biden. El a citat un raport recent al Senatului în care se vorbește despre deturnarea de către Hunter Biden a acestor bani către propria sa firmă, pentru „taxe de consultanță”.

Joi, jurnalistul Tucker Carlson, de la Fox News Channel, a făcut un rechiztioriu la adresa presei americane care refuză cu obstinație să recunoască lungul șir de acuzații privind ilegalitățile candidatului Joe Biden și ale familiei sale și modul în care aceasta a benerficiat de avantaje, având în vedere poziția lui Biden din fosta administrație.

„Imaginea de ansamblu este că presa închide ochii. Este evident de-acum că familia Biden s-a îmbogățit din vânzarea influenței în străinătate. Joe Biden a deținut poziții la nivel înalt în guvernul SUA  și nu numai senator, vicepreședinte. Pe baza acestui fapt, fiul și fratele lui Biden se adresează guvernelor și companiilor străine, fondurilor suverane de investiții, conglomeratelor energetice, oligarhilor și dictatorilor din lumea a treia, oferindu-se să acorde favoruri de la Joe Biden pentru bani.

Termenul politicos pentru această practică este trafic de influență. Uneori este legal, conform legislației americane, alteori. Dar a fost întotdeauna motorul economic al familiei Biden. Nu au mai făcut nimic altceva.

Până de curând, nimeni nu a dezbătut asta. Mai multe organizații liberale de știri au dezvăluit povești detaliate despre afacerile secrete ale familiei Biden de-a lungul anilor. Căutați-i, presupunând că încă mai puteți.

În această săptămână v-am prezentat unul dintre foștii parteneri de afaceri ai familiei Biden, un bărbat numit Tony Bobulinski. Bobulinski a confirmat mai concludent decât oricine ceea ce a făcut familia Biden.

În două ocazii diferite, Bobulinski s-a întâlnit personal cu Joe Biden pentru a discuta despre afacerile familiei din China. Biden a negat în repetate rânduri.
Joe Biden minte, Tony Bobulinski a dovedit-o.

În ultimele trei zile, și tocmai am verificat, numele lui Tony Bobulinski nu a fost menționat nici o singură dată pe nicio altă rețea de televiziune. Nici măcar o singură dată.

Abia astăzi numele său a fost rostit pe un mic canal de știri financiare numit Cheddar, unde a fost prezentată povestea. Cum mențineți un sistem democratic atunci când realitatea însăși a fost interzisă?”, a comentat Tucker Carlson.