ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Filmul bazat pe cartea despre omul care a prezis victoria electorală uimitoare a lui Trump nu va putea beneficia de publicitate pe Facebook.
 
Producătorul filmului  „Profeția lui Trump" a declarat că Facebook nu dorește să facă publicitate producției realizate de el, scrie Fox News.

Filmul se bazează pe cartea  fostului pompier Mark Taylor, care, 
în 28 aprilie 2011 a profețit că Donald Trump va deveni președinte. Puțini au crezut în vorbele lui Taylor până în ziua de 8 noiembrie 2016, când America a asistat la victoria care părea la un moment dat imposibiă a lui Trump, implicit a Partidului Republican.

Povestea lui Taylor a devenit subiect de carte pentru cei mai bine vânduți autori de la New York Times, Don și Mary Colbert.

Rick Eldridge, producătorul versiunii cinematografice, a declarat acum pentru Fox News că Facebook îi cenzurează filmul. „Numele „ Trump”necesită o reacție. Din păcate, oamenii încearcă să ajungă la o concluzie înainte de a ști despre ce este vorba. Nu facem publicitate politice, dar acum suntem acuzați de acest lucru", a spus el.

Deși producătorii  filmului au încercat să riposteze în urma interdicției aplicate de gigantul american pentru publicitatea filmului, Facebook a răspuns că  „textul și / sau imaginile pe care le folosiți se califică drept politice, pe baza definiției pe care o folosim pentru aplicație", notează Fox News.

Eldridge a menționat că, spre deosebire de cartea lui Mary Colbert, care redă povestea pompierului Mark Taylor și a profețiilor lui Trump, filmul se concentrează doar pe cea mai importantă profeție a lui Taylor: că Trump va deveni președinte și va influența relațiile dintre America și Israel.  O altă profeție a lui Taylor, care nu este inclusă în film, a fost aceea că președintele Barack Obama va fi acuzat de trădare.