ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat solicită azil în Germania. Spune că și-a pierdut actele, că-i din Siria, dar pus să deseneze drapelul îl desenează pe cel al Palestinei. E plasat într-un azil. Vandalizează azilul, atacă și-i scuipă pe polițiști, este prins de mai multe ori furând. I se aprobă totuși azil limitat, împotriva căruia acționează în justiție. E arestat și condamnat la un an închisoare pentru încercare de viol, ispășește și iese din închisoare. Ei bine, în acest moment, acțiunea lui în instanță are succes: i se acordă azil permanent!

Ce a urmat: vara trecută, azilantul a atacat o fetiță de 10 ani care mergea cu bicicleta în Tübingen, pe un drum pe care și alți copii merg la școală. Voia s-o violeze. Fetița a fost salvată de un alt biciclist, pensionar de 70 de ani, care, auzind țipetele fetiței, a sărit la atacator cu antifurtul de la bicicletă: "Lasă fata în pace”. Și de încă un biciclist apărut după aceea, din fericire polițist. După incident, fetița era în state de șoc, "împietrită”.
Zilele trecute, instanța l-a condamnat pe azilant la 5 ani închisoare. În pledoarie, procuroarea a rezumat neputința instanței de a afla adevărata identitate a acuzatului: "Nu știm cine este, de unde vine, și care e de fapt povestea lui.”

O familie din Berlin ia în grijă un minor afgan de 13 ani. Pentru asta încasează câteva mii de euro lunar.
Într-o bună zi fetița de 4 ani povestește cum afganul s-a jucat cu ea de-a doctorul. O vizită la spital confirmă violul. Familia face plângere penală. Afganul neagă acuzațiile. Oricum, el are sub 14 ani, deci nu are responsabilitate penală.
Poliția însă se îndoiește: "Impresia mea e că e mai în vârstă. Are 165 cm și este slab. Are deja mustață pe buza de sus. Poate fi apreciat la în jur de 15 ani”. Poliția cere examen medical pentru stabilirea vârstei acuzatului. Pe care îl refuză ... procuratura. Motiv invocat: metodele medicale nu ar fi suficient de precise. Urmărirea penală încetează.
Totul s-a întâmplat în 2017. Între timp afganul s-a mutat în Suedia, unde a declarat altă dată de naștere: deși a mai trecut un an, el are tot 13 ani.

În sept. 2016, într-un azil din Berlin, un pakistanez de 27 de ani a atacat o fetiță irakiană de 6 ani. A fost prins la timp, înainte ca actul sexual propriu-zis să aibă loc. În momentul când poliția îl ducea, cu cătușe la mâini, spre mașina de poliție, a apărut tatăl fetiței, înarmat cu un cuțit. Polițiștii au deschis focul și l-au împușcat, tatăl a murit mai târziu la spital. Fetița a rămas cu tulburări de somn și alte afecțiuni și a avut nevoie de terapie.
Cinci luni mai târziu, o instanță a dat sentința. Pakistanezul a fost condamnat la un an și opt luni ... cu suspendare!

Conform unui comunicat BKA (oficiul federal de criminalistică), în 2017 au avut loc în Germania aproape 100 de atacuri ale unor musulmani împotriva unor creștini. Printre ele: o omucidere, 9 cazuri de vătămare corporală, unul de incendiere.
Omuciderea este cazul unei femei afgane convertită la creștinism. Ea a fost ucisă pe stradă, în fața copiilor ei (5 și 11 ani). Ucigașul, și el afgan, a înjunghiat-o în cap, i-a tăiat gâtul, după care a continuat să înjunghie în abdomen corpul căzut la pământ.
Femeia emigrase împreună cu copii și cu sora în Iran, unde s-au convertit la creștinism, apoi au venit în Germania. Sora victimei: „Nu ni s-a întâmplat în Afganistan, nici în Iran, s-a întâmplat aici în Germania. Am venit aici pentru o viață mai bună, din păcate nu o avem. Ce trebuie să facem, unde să mai mergem?”

Un caz care arată din nou prăbușirea statului de drept german, este cel al unui sirian, venit în 2015 în Germania, împreună cu soția și 4 copii. Ulterior, el a primit permisiunea de a mai aduce încă 4 copii pe care îi are cu o a doua nevastă, ca "întregire a familiei”. Iar recent, printr-o decizie mult discutată în media, i s-a aprobat și aducerea celei de-a doua neveste. Decidenții au motivat că nu e vorba atât de a aduce încă o nevastă, cât de a nu lăsa copiii să crească fără mamă.

Problema este dublă. Pe de o parte, legea rezidenței interzice explicit aducerea mai multor soții. S-a folosit însă o altă prevedere, care permite așa-zisele "Härtefälle” - cazuri dificile. Cazul de față a fost considerat un "Härtefall”.
În al doilea rând, la fel ca în orice țară considerată până de curând civilizată, codul penal german interzice poligamia (art. 172), pentru care prevede închisoare până la 3 ani sau amendă. Acest articol de cod penal este acum încălcat flagrant, și în cazul amintit, și în alte câteva cazuri similare cunoscute.

Până una-alta, sirianul s-a mutat cu "familia” într-o casă nouă cu 5 camere și două băi, plătite de stat. El a declarat că mulțumește ”mamei Merkel" (chiar așa a spus) și germanilor, "chiar dacă printre ei mai sunt și rasiști”. El primește asistență socială și are statut de refugiat, care i-ar permite să muncească, a declarat însă că "preferă să rămână aprope de copii”. Ca planuri de viitor, își dorește "zece copii, douăzeci, câți or fi”, și patru neveste - atât cât permite legislația siriană.

În Köln, un criminalist aflat în timpul liber la carnaval a fost împins în fața unui tramvai și a murit. El era implicat în combaterea terorismului islamic. Două persoane care erau cu el și au văzut totul au avut nevoie de tratament psihologic. Făptașul a dispărut în mulțime și este acum căutat.
Săptămâna trecută un grup de salafiști au aflat adresa unui polițist care participase la deportări și l-au amenințat în propria-i casă.

În Esslingen, lângă Stuttgart, un afgan de 18 ani a violat o fetiță de 13 ani. Afganul ieșise la sfârșitul lui decembrie din închisoare, unde se afla tot pentru un delict de natură sexuală. Acum a fost din nou arestat.

Un sudanez s-a înregistrat ca azilant de 11 ori, cu identități diferite, în localități diferite. În 2016 el a încasat fraudulos 70000 de euro. Acum el a fost condamnat la 3 ani închisoare.
Cazul a fost descoperit de o angajată a unui birou pentru imigrație din Braunschweig, împreună cu multe alte cazuri similare. I s-a spus să mușamalizeze totul. S-a dus la poliție peste capul șefilor. Poliția a început atunci cercetări în circa 500 de cazuri, din care cel de mai sus e doar unul.
Angajata a fost concediată.

Două ucideri "de onoare” în landul Baden-Württemberg săptămâna trecută.
1. În Mühlacker/Pforzheim, un sirian și-a înjunghiat fosta soție în fața copiilor, pentru că se despărțise de el. Femeia a încercat să fugă, s-a prăbușit înainte de a reuși să iasă din casă. Fiica sa minoră a anunțat poliția, dar a fost prea târziu.
Imediat după crimă, sirianul a filmat un film de un sfert de oră în care apare cu mâinile pline de sânge. În film apare și fiul său de în jur de 10-12 ani. Filmul transmis live pe facebook a fost salutat și sărbătorit de utilizatori de limbă arabă. Chiar fiul și-a lăudat, în film, tatăl pentru "fapta eroică”.
2. În Laupheim/Stuttgart, o libiană de 17 ani, însărcinată, a fost înjunghiată și a ajuns la spital în stare critică, fiind ulterior salvată. Căsătorită cu un sirian după "dreptul islamic”, ea voia să se despartă. După o decizie luată în familie, sirianul împreună cu un frate al victimei au înjunghiat-o. Întreaga scenă a crimei a fost filmată de către familie, pentru a fi transmisă noului prieten al fetei, și el migrant. În film se aude fata: "te rog, pentru copilul nostru”. Apoi fratele victimei, către cameră: "Vezi? tu urmezi, ticălosule. Vezi unde sunt? Savurez să văd cum moare, și-mi aprind și o țigară”. Fata a fost înjunghiată de multe ori în piept și gura i-a fost tăiată.
Ulterior s-a aflat că fratele victimei este terorist considerat periculos. El fusese eliberat cu doar câteva zile înainte din închisoare din lipsă de dovezi, fiind acuzat de pregătirea unui act terorist în Danemarca. El se afla pe o listă pe de teroriști periculoși care ar fi trebuit să fie expulzați.

În Berlin, un preot de 54 de ani, capelan al parohiei franceze, a fost ucis joia trecută de un imigrant pe care l-a găzduit în prezbiteriul său.


Surse:
https://www.stern.de/panorama/gesellschaft/ueberfall-in-tuebingen–raetsel-um-das-aufenthaltsrecht-eines-fluechtlings-7854482.html
https://www.focus.de/panorama/fall-ungeklaert-fluechtling-soll-4-jaehrige-tochter-seiner-pflegefamilie-missbraucht-haben_id_8336534.html
https://www.bz-berlin.de/tatort/menschen-vor-gericht/pakistanischer-fluechtling-gibt-missbrauch-von-maedchen-zu
https://www.bdk.de/lv/nordrhein-westfalen/was-wir-tun/kripo-info/bdk-trauert-um-getoeteten-kollegen
https://rtlnext.rtl.de/cms/esslingen-vorbestrafter-sextaeter-18-vergewaltigt-13-jaehrige-4141735.html
https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/osnabrueck_emsland/Elf-Identitaeten-Haftstrafe-fuer-Asylbewerber,sozialbetrug234.html
https://lesobservateurs.ch/2018/02/27/allemagne-un-pretre-assassine-par-limmigre-quil-a-accueilli-dans-son-presbytere/