ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Schimbarea Climatică sau Încălzirea Globală este noua religie a mișcării globaliste: la fel de mincinoasă ca și precedentele.

Conferința pentru Schimbare Climatică COP27 s-a desfășurat luna trecută în Egipt. Liderii mondiali au mers la Sharm-el-Sheikh cu avioane cu reacție private pentru a se îngrijora în public despre nivelul îngrijorător al emisiilor de carbon și a avertiza încă o dată că planeta este în pericol de moarte.

Însă, în timp ce liderii alarmiști și-au executat obișnuitul ritual de isterizare, Administrația Națională Oceanică și Atmosferică din SUA (NOAA) și Universitatea Rutgers din New Jersey au dat publicității cele mai recente informații despre nivelul acoperirii cu zăpadă din emisfera nordică.

Potrivit acestor date, aceasta este cea mai mare din 1967 încoace și superioară mediei pe ultimii 56 de ani.

 

Iată harta păturii de zăpadă în emisfera nordică, potrivit Rurgers Global Snow Lab.

 

Iată și o hartă similară realizată de NOAA, la o rezoluție mai mare.

 

Blogul meteo Severe Weather Europe a comentat:

„O acoperire cu zăpadă extinsă la începutul anotimpului reprezintă un indicator de frig persistent, în timp ce ne apropiem de iarna propriu-zisă.”

Din păcate, iarna aspră – care contrazice dogma Încălzirii Globale – coincide cu cea mai gravă criză energetică de la Al II-lea Război Mondial încoace.

O criză provocată în bună măsură de aberația renunțării la combustibilii fosili, ieftini și eficienți, în favoarea utopicei „energii verzi”.