O artistă din Ucraina a realizat un portret ALTFEL al lui Vladimir Putin. Chipul liderului rus a fost creat din 5.000 de cartușe, adunate estul Ucrainei, unde au avut loc lupte sângeroase între armata ucraineană şi rebelii proruşi.

Conform agentiei ANSA, Daria Marcenko, artistă ucraineană, a creat un portret al Vladimir Putin, din cartușe de diferite calibre pentru diferite tipuri de arme, colectate din mai multe localităţi din estul Ucrainei: Mariinka, Peski, Şirokino şi Ilovaisk, dar şi de pe aeroportul din Doneţk.
 
Intitulat „Fața războiului", tabloul măsoară 240 cm înălțime și 170 cm lățime şi reflectă poziţia artistei faţă de conflictul din ţara sa, care a luat până acum peste 6.500 de vieţi.
 
"Pentru mine, Vladimir Putin este faţa războiului, pentru că de la el vin aceste ordine şi aceste minciuni. Prin intermediul acestei lucrări vreau să demonstrez că oamenii văd adevărul", a declarat artista Daria Marcenko.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.