ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


München, orașul în care România va debuta la Campionatul European de Fotbal pe 17 iunie, a devenit orașul dezmățului total, cu ocazia celui mai mare festival LGBTIQ, eveniment care ține 16 zile și la care sunt aduși inclusiv copii!

Festivalul destrăbălării și anormalului se întinde pe 16 zile și cuprinde mai multe activități, petreceri și evenimente „culturale”. Punctul culminant va fi pe 22 iunie, când are loc marșul „Pride”, la care vor fi prezente peste 200 de grupuri LGBTIQ. În weekendul trecut, aproximativ 300 de persoane au luat parte la eveniment.

Motto-ul în acest an este „Uniți în diversitate – împreună împotriva dreptei”, aceștia fiind deranjați de popularitatea tot mai mare a partidului Alternativa pentru Germania. Acesta a câștigat 16% din voturile pentru Parlamentul European, cel mai mare scor din istorie.

Festivalul destrăbălării are loc exact în perioada turneului final din Germania, Euro 2024.