ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înregistrarea atacului cu ciocanul asupra lui Paul Pelosi, făcută cu camera video mobilă a poliției, a fost dată publicității prin hotărârea unui judecător din San Francisco.

De asemenea, a fost dată publicității și discuția lui Paul Pelosi cu operatorul telefonic de la 911, când a anunțat că are în locuință un intrus.

Elementul cel mai frapant al înregistrării video este că, atunci când deschide ușa poliției, soțul președintei Camerei Reprezentanților era în chiloți și cămașă, cu o cutie de băutură în mână.

Înregistrarea video corespunde cu dezvăluirea făcută de NBC News despre evenimentul din 28 octombrie 2022:

„După ce poliția a bătut la ușă și și-a anunțat prezența, ușa principală a casei a fost deschisă de dl Pelosi. Bărbatul de 82 de ani nu a spus imediat că este vorba de o urgență nici nu a încercat să părăsească locuința. ... (Apoi) a făcut câțiva pași înapoi în casă, către atacator și îndepărtându-se de polițiști.”


Pe înregistrarea audio a apelului la 911, este frapant tonul foarte calm pe care îl are Paul Pelosi, anunțând că un bărbat se află în casă și o așteaptă pe Nancy Pelosi.

În același timp, vecinii au declarat că nu au auzit alarma de la locuință sau alte zgomote care să trădeze o pătrundere prin efracție în reședința președintei Camerei Reprezentanților.

Toate aceste elemente dau apă la moară informațiilor potrivit cărora între Paul Pelosi și David DePape exista o relație homosexuală plătită, cel din urmă fiind cunoscut pentru faptul că își câștiga existența prostituându-se.