Imran Mostafa Kamel, fiul clericului islamist Abu Hamza, a fost arestat pentru deținere de armă de foc în una dintre investigațiile declanșate după uciderea unui cetățean român în fața unui club din Londra, informează postul Sky News.
 
Imran Mostafa Kamel, în vârstă de 26 de ani, a fost inculpat pentru deținere de arme de foc cu intenția de a genera temere.

Potrivit dailymail.co.uk, Imran Mostafa Kamel este fiul lui Abu Hamza, un pastor radicalizat, care a fost extrădat în SUA in 2012, unde a primit două condamnări pe viață, fiind acuzat că a răpit 16 turiști în Yemen.

Arestarea lui Imran Mostafa Kamel intervine după un incident separat produs în fața Clubului "Fountain House", situat în zona Park Lane, Westminster, unde românul Tudor S., în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiat mortal, scrie Mediafax.

Potrivit Scotland Yard, incidentul în care este implicat Kamel s-a produs la aceeași adresă, în același timp, dar acuzațiile care îl vizează nu au legătură directă cu moartea cetățeanului român.

Românul Tudor Simionov (33 de ani) a murit în noaptea de Revelion la Londra, unde lucra ca agent de securitate la un club. El a încercat să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitații la o petrecere exclusivistă și a fost înjunghiat în piept.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews