ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Imran Mostafa Kamel, fiul clericului islamist Abu Hamza, a fost arestat pentru deținere de armă de foc în una dintre investigațiile declanșate după uciderea unui cetățean român în fața unui club din Londra, informează postul Sky News.
 
Imran Mostafa Kamel, în vârstă de 26 de ani, a fost inculpat pentru deținere de arme de foc cu intenția de a genera temere.

Potrivit dailymail.co.uk, Imran Mostafa Kamel este fiul lui Abu Hamza, un pastor radicalizat, care a fost extrădat în SUA in 2012, unde a primit două condamnări pe viață, fiind acuzat că a răpit 16 turiști în Yemen.

Arestarea lui Imran Mostafa Kamel intervine după un incident separat produs în fața Clubului "Fountain House", situat în zona Park Lane, Westminster, unde românul Tudor S., în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiat mortal, scrie Mediafax.

Potrivit Scotland Yard, incidentul în care este implicat Kamel s-a produs la aceeași adresă, în același timp, dar acuzațiile care îl vizează nu au legătură directă cu moartea cetățeanului român.

Românul Tudor Simionov (33 de ani) a murit în noaptea de Revelion la Londra, unde lucra ca agent de securitate la un club. El a încercat să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitații la o petrecere exclusivistă și a fost înjunghiat în piept.