ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Politicienii democrați din Statele Unite „nici măcar nu sunt oameni", consideră Eric Trump, unul dintre fiii președintelui Donald Trump, acuzând Partidul Democrat că obstrucționează activitățile tatălui său, „un mare om", relatează CNN.

„Nu am mai văzut ură de genul acesta; din punctul meu de vedere, nici măcar nu sunt oameni. Este atât de trist, moralitatea a dispărut, principiile morale au fost aruncate pe fereastră, merităm mult mai mult de atât în această țară. Este atât de trist. Partidul Democrat este în pragul imploziei. În pragul imploziei. Nu au niciun mesaj", a declarat Eric Trump într-un interviu acordat postului tv Fox News.

„Liderul Partidului Democrat este un ratat", a continuat Eric Trump, folosind o expresie specifică limbajului suburban. Democrații „nu au nicio conducere. Și ce fac? Îi obstrucționează pe alții pentru că ei nu au niciun mesaj. Nu au niciun candidat solid. Au pierdut alegerile pe care ei consideră că trebuiau să le câștige deoarece au cheltuit de șapte ori mai mult decât tatăl meu. Ei nu au niciun mesaj politic, astfel că ce fac? Încearcă să obstrucționeze un mare om, încearcă să îi obstrucționeze familia, ne urmăresc cu înverșunare, iar acest lucru este oribil", a subliniat Eric Trump.