ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiul fostei legende a boxului american și activist anti-rasism, Muhammad Ali, nu crede că tatăl său ar fi sprijinit actuala mișcare Black Lives Matter, numindu-i pe participanții la mișcarea care a cuprins America „rasiști”, scrie New York Post.

În interviul publicat de New York Post, Muhamad Ali, Jr., a spus că tatăl său nu ar fi fost un susținător al mișcării BLM. „Tatăl meu ar fi spus:„ Nu sunt altceva decât o adunătură de diavoli”. De asemenea, a explicat fiul legendarului boxeur, „tatăl meu ar fi spus că toate viețile contează”, nu doar cele ale negrilor”.

Muhamad Ali jr. a numit mișcarea BLM o schemă „rasistă”.
 
„Nu contează doar viețile negrilor. Și viațile albilor contează și viețile chinezilor contează, toate contează, viața tuturor contează. Dumnezeu ne iubește pe toți, nu a uitat pe nimeni. Să ucizi este o greșeală, indiferent de cine este vorba”, a afirmat fiul lui Muhammad Ali.
 
În opinia sa, ce se întâmplă acum în America este „o acțiune rasistă”, punându-i pe negri împotriva tuturor celorlalți. 

„Nu sunt diferiți de teroriștii musulmani”, a spus Ali referindu-se la protestatarii violenți. „Toți ar trebui să obțină ceea ce merită. Au distrus afaceri, bătând oameni nevinovați în cartiere, distrugând secții de poliție și magazine. Sunt teroriști - terorizează comunitatea. Sunt de acord cu protestele pașnice, dar se pare că Antifa vrea să-i omoare pe toți”.

Ali acuză BLM că în niciun caz „nu protestează pașnic”, iar Antifa nu a avut niciodată gânduri pașnice. ”Eu i-aș scoate în afara legii pe toți”.

Ali l-a lăudat și pe președintele Donald Trump, fiind convins că tatăl său l-ar fi plăcut pe liderul de la Casa Albă.
 
„Cred că Trump este un președinte bun. Tatăl meu l-ar fi sprijinit. Trump nu este un rasist.El e pentru toți oamenii. Democrații sunt cei care sunt rasiști. Acești [politicieni democrați] spun Black Lives Matter. Dar cine naiba cine ești tu să spui asta? Nici tu nu ești negru!”

”Democraților nu le pasă de nimeni. Hillary Clinton nu dă doi bani pe nimic, nu vrea decât să nu ajungă la închisoare”, a mai spus fiul lui Muhammad Ali, adăugând că singurul care a făcut ceea ce a promis că va face este Donald Trump.