Un incendiu care a afectat o localitate din Virginia de Vest a distrus o mică biserică, însă focul nu a mistuit chiar totul. Pompierii care au intervenit pentru a stinge flăcările au prezentat imagini în care Bibliile care se aflau în Biserică, precum și o cruce, au rămas neatinse.
 
Oamenii care s-au luptat mai multe ore cu flăcările spun că nu își explică cum de toate acele Biblii nu s-au făcut scrum, scrie presa americană.


”Imaginați-vă o clădire în care aerul era atât de fierbinte încât, la un moment dat, pompierii au fost nevoiți se retragă. Te gândești că totul ar trebui să se trasnforme în cenușă. Cu toate astea, nici măcar o singură Biblie nu a fost arsă și nici o cruce nu a fost mistuită de flăcări. De asemenea, niciun pompier nu a fost rănit”, se  spune într-un mesaj postat de Departamentul local al Pompierilor.
Cauza incendiului este în curs de investigare.

Anul trecut, în noiembrie, California a fost devastată de cele mai mari incendii care au avut loc vreodată în acest stat, sute de case fiind mistuite de flăcări. Într-unul din orașele afectate de incendii, singura clădire care a rămas în picioare, neatinsă de flăcări, a fost o biserică albă, devenită simbol pentru serialul „Westworld”.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews