Un incendiu care a afectat o localitate din Virginia de Vest a distrus o mică biserică, însă focul nu a mistuit chiar totul. Pompierii care au intervenit pentru a stinge flăcările au prezentat imagini în care Bibliile care se aflau în Biserică, precum și o cruce, au rămas neatinse.
 
Oamenii care s-au luptat mai multe ore cu flăcările spun că nu își explică cum de toate acele Biblii nu s-au făcut scrum, scrie presa americană.


”Imaginați-vă o clădire în care aerul era atât de fierbinte încât, la un moment dat, pompierii au fost nevoiți se retragă. Te gândești că totul ar trebui să se trasnforme în cenușă. Cu toate astea, nici măcar o singură Biblie nu a fost arsă și nici o cruce nu a fost mistuită de flăcări. De asemenea, niciun pompier nu a fost rănit”, se  spune într-un mesaj postat de Departamentul local al Pompierilor.
Cauza incendiului este în curs de investigare.

Anul trecut, în noiembrie, California a fost devastată de cele mai mari incendii care au avut loc vreodată în acest stat, sute de case fiind mistuite de flăcări. Într-unul din orașele afectate de incendii, singura clădire care a rămas în picioare, neatinsă de flăcări, a fost o biserică albă, devenită simbol pentru serialul „Westworld”.