ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Globaliștii de la Forumul Economic le cer oamenilor să renunțe la carne și alte alimente „nocive pentru planetă” și să se reorienteze spre „alimentele benefice climatului”.

La închiderea Forumului de la Davos, globaliștii au lansat un apel către populația lumii.

Un rezumat video postat pe Twitter promova alternative la un sistem alimentar care ar fi răspunzător de două treimi din emisiile mondiale de carbon.

Printre alimentele ce ar putea „salva planeta” se numără algele, lăudate ca „ideale pentru a înlocui carnea” deoarece au un „profil de carbon negativ” și sunt bogate în „acizi grași esențiali, vitamine și antioxidanți”.

Nici cactusul nu este mai prejos, de vreme ce conține „mari cantități de vitamina C și E, carotenoizi, fibre și acizi aminați”. De aceea, cactușii sunt deja un aliment consumat curent în Mexic.

Directoarea generală a Organizației Mondiale a Comerțului, Ngoizi Okonjo-Iweala, de obârșie din Nigeria, a avertizat:

„Această criză alimentară este reală și trebuie să găsim soluții.”

În decembrie 2020, Forumul Economic Mondial a publicat pe site-ul său două articole (AICI și AICI) care explicau cum pot fi obișnuiți oamenii cu ideea de a mânca buruieni și insecte și a bea ape reziduale pentru a reduce emisiile de CO2.

La sfârșitul anului trecut, profesoara Amanda Little de la Universitatea Vanderbilt arăta că toți oamenii din lume ar trebui să înceapă să mânânce insecte.

În februarie anul acesta, agenția Bloomberg, aflată în proprietatea miliardarului american cu același nume, le recomanda americanilor să facă față inflației explozive mâncând linte în loc de carne.

Un grup de economiști ecologiști din Germania a cerut impunerea unor taxe uriașe pe carne și produsele din carne, pentru a descuraja consumul și a salva planeta. Astfel, de pildă, carnea de vită ar trebui să se scumpească cu 56%.

Breibart comentează amar:

„Nu există nici o informație despre ce li s-a servit la masă celor 2.500 de delegați invitați la adunarea elitelor de la Davos și dacă instrucțiunile de regim alimentar ale Forumului au fost respectate de participanți.”

Însă, la recentul summit despre schimbarea climatică, Cop26, de anul trecut din Scoția, meniul servit participanților conținea de două ori mai multă carne decât meniul obișnuit al unui britanic.