ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tacticile aplicate în așa numitele revoluții colorate - care au fost folosite împotriva liderilor străini - sunt acum folosite de oponenții președintelui Donald Trump pentru a-l elimina, a avertizat un fost ofițer al forțelor speciale.

„O revoluție a culorilor este o operațiune care țintește la schimbarea regimului”, a declarat, pentru The Epoch Times, ofițerul care a cerut să rămână anonim. „Ceea ce observ că are loc este o insurgență marxistă care folosește tactici de revoluție a culorilor pentru a produce schimbarea politică”.potrivit epochtimesromânia.com.

Transition Integrity Project, apărut în 2019, este, potrivit ofițerului, un indicator că evenimentele alegerilor prezidențiale din acest an au fost „orchestrate în mod transparent” de „elemente marxiste din cadrul Partidului Democrat și de aliații lor marxiști din guverne străine”.

„Este posibil ca lucrurile să nu fi mers exact așa cum și-au dorit, pentru că de fiecare dată când desfășori o astfel de operațiune, inamicul are și el ceva de spus. Dar planul era să nu cedeze alegerile. Scopul aici nu a fost niciodată președinția”, a spus ofițerul. „Scopul opoziției este să schimbe fundamental țara. Ei atacă eficacitatea Constituției.”

Pentru a-și atinge obiectivul, opoziția anti-Trump și-a concentrat efortul principal asupra afectării rezultatului alegerilor, a spus ofițerul.

Unele dintre cele mai notabile revoluții colorate au avut loc pe fondul frământărilor provocate de alegeri contestate. În 2004, protestele în masă din Ucraina în urma acuzațiilor privind alegerile prezidențiale frauduloase, care arătau inițial că liderul prorus Viktor Ianukovici era învingător - au condus la un nou vot câștigat de Viktor Iușcenko, candidatul susținut de Uniunea Europeană și Statele Unite.

Ofițerul a spus că tactica folosită de opoziția anti-Trump poate fi regăsită în ghidul Forțelor Speciale pentru răsturnarea unui guvern.

„Ceea ce îți spun poate fi găsit în toate doctrinele de război neconvențional tradiționale”, a spus ofițerul. „Poți căuta în manualele noastre și poți extrage din ele ce vă spun. Nu sunt lucruri care vin de la un susținător al lui Trump. Asta se întâmplă".

Ofițerul a vorbit apoi despre modul în care președintele Barack Obama și-a folosit cei opt ani de mandat pentru a-și „însămânța aliații politici din toate instituțiile”, a creat un „guvern subteran” sau „guvern din umbră” susținut de mass-media și revoluționari.

„Întrucât președintele nu a putut să-și aducă oamenii lui în administrație, am avut efectiv o a treia administrație Obama”, a spus ofițerul. „Așa că ajungem la ceea ce avem astăzi: elemente subterane din cadrul guvernului. Am văzut cum s-au opus președintelui, cum au încercat să-l acuze.”

„Presa este auxiliarul din exterior. Singurul lucru care ne lipsește este o adevărată forță de gherilă și - vă înșelați dacă veți crede că este doar Antifa sau Black Lives Matter. Există revoluționari profesioniști în aceste mișcări”.