ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un fost procuror general de stat, al cărui grup este implicat în litigii pe fondul alegerilor în statele cheie, consideră că alegerile din 2020 au fost fraudate, informează The Epoch Times.

„Cred că acestea au fost unele dintre cele mai ilegale alegeri din istoria SUA", a declarat recent pentru The Epoch Times Phill Kline, director al Amistad Project în cadrul fundației Thomas More.

Kline, fost procuror general republican în Kansas, este Directorul Proiectului Amistad în cadrul Thomas More Society, o inițiativă care are ca scop păstrarea libertăților civile.

„Tot ce trebuie să faceți este să comparați ceea ce s-a aplicat cu ceea ce este scris în legislația statului. Au folosit frica de COVID pentru a justifica ilegalitatea, și în cadrul acestei ilegalități au creat un sistem în care nu putem avea încredere, iar acum dovedim că toate aceste scăpări au avut un impact direct", a spus Kline.

„Se vede foarte clar dacă oamenii fac un pas înapoi și privesc cu atenție. Au fost alegeri frauduloase. Ilegalitățile au fost comise în același cadru și tipar în toate aceste state cheie, în special în zonele urbane care sunt controlate de oficialități albastre. Dovezile sunt clare."

Organizația lui Kline a condus sau s-a alăturat litigiilor din statele cheie, cum ar fi Wisconsin și Michigan, care contestă voturi pe motiv că ar fi fost exprimate ilegal. Candidatul democrat la președinție, Joe Biden, a câștigat în aceste state, dar campania președintelui Donald Trump și alții au deschis procese contestând rezultatele.

Kline consideră că litigiile legate de alegeri vor ajunge până la urmă în fața Curții Supreme.

„Există dovezi evidente ce pot fi prezentate Curții Supreme că un sistem de alegeri pe două niveluri a fost creat cu ajutorul fondurilor private", a spus Kline, referindu-se la un grup finanțat de Mark Zuckerberg care a acordat subvenții pentru peste 2.500 de birouri electorale din întreaga țară. Zuckerberg este CEO-ul Facebook.

„Cred că există, de asemenea, posibilitatea ca procurorii generali să afirme că este greșit ca statele să gestioneze alegerile în mod atât de diferit, lucrul acesta privează alegătorii unui stat comparativ cu altul în alegerile prezidențiale.

La începutul acestei luni, Asociația Procurorilor Generali Republicani a cerut Curții Supreme să anuleze o hotărâre a Curții Supreme din Pennsylvania care a confirmat prelungirea termenului pentru primirea buletinelor de vot prin poștă.

Ulterior, Curtea Supremă a ordonat oficialităților din Pennsylvania să separe buletinele de vot care sosesc târziu până când judecătorii dezbat problema.

Campania lui Trump pune accent pe Curtea Supremă ca parte a unei strategii cu două faze în contestarea rezultatelor alegerilor.

Problemele din alegeri se rezumă la o simplă premisă, a spus Kline. Ceea ce s-a întâmplat a fost diferit de ceea ce este specificat în legea statului? În opinia sa, răspunsul este da.

Oficialitățile din Pennsylvania, de exemplu, au încălcat Clauza de Protecție Egală a Constituției SUA, făcând mai dificilă votarea în zonele republicane, prin plasarea mai multor urne în zonele democrate, a arătat fostul procuror general.

În Wisconsin, legea statului impune identificarea alegătorilor în cazul buletinelor de vot în absență, cu excepția cazului în care oamenii sunt „izolați pe termen nespecificat", iar oficialitățile statului au încălcat legea ordonând ca în unele zone să nu fie verificați alegătorii ce declarau că se încadrează în statutul respectiv, afirmă Kline.

În districtul Dane, grefierul Scott McDonnel le-a spus alegătorilor că pot aplica pentru acest statut special de alegător folosind ca unică motivație teama de COVID-19.

Relaxarea legislativă a fost evidențiată într-un proces al Amistad și într-un proces separat deschis de curând în stat.

Aproximativ 96.437 de alegători au evitat legile de identificare a alegătorilor, susținând că sunt „izolați pe termen nespecificat", deși nu erau, conform documentației depuse de Amistad.

Oficialitățile din Wisconsin au îndrumat, de asemenea, grefierii județeni să completeze porțiunile lipsă la buletinele de vot prin poștă, o altă încălcare a legii statului, a declarat pentru The Epoch Times Michael Gableman, fost judecător al Curții Supreme din Wisconsin.

În districtul Wayne, Michigan, inspectorii individuali din Partidul Democrat ar fi „rezolvat" sau corectat buletine trimise prin poștă fără supravegherea și semnăturile a doi inspectori electorali necesare, conform unui proces care a fost respins ulterior de un judecător.

Registrele de sondaj în care nu cifrele nu erau în concordanță au făcut ca membrii comitetului județean de supraveghere să ezite să certifice rezultatele alegerilor. Sub presiune, au votat pentru certificare, dar mai târziu și-au revocat voturile.

Grupul lui Kline a dus lupte legale înainte de alegeri. Unele procese încercau să blocheze statele și guvernele locale să accepte fonduri de la grupul finanțat de Zuckerberg, Centrul pentru Viață Tehnică și Civică.

Proiectul Amistad a argumentat că fondurile se îndreaptă în principal către zonele urbane democrate, creând un sistem electoral cu două niveluri.

În alte cazuri, proiectul a reprezentat grupuri de alianțe ale votanților care contestau modificările aduse proceselor electorale de către oficialitățile de stat.

Acele litigii de dinainte de alegeri nu au avut succes.

„Iată care e problema cu standardele electorale: trebuie să arăți că s-a produs răul. Iar noi preziceam răul, prevedeam ce se va întâmpla, dar instanțele spuneau că nu îl avem încă înfăptuit. Și cu siguranță, predicția s-a împlinit. Încă ne luptăm", a spus Kline.

„Legile noastre pentru protejarea integrității alegerilor și recalculărilor nu au fost aplicate în acest scrutin. Nu examinăm urnele, nu luăm în calcul toate aceste lucruri. Prin urmare, recalculările doar validează pur și simplu frauda."

Kline consideră că grupul său va câștiga noile procese pe care le-au intentat, dar există presiunea timpului din cauza votului Colegiului Electoral și a Zilei Inaugurării care se apropie.