ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragoslav Ognjanovici, avocatul care l-a reprezentat pe fostul lider sârb Slobodan Miloșevici într-un proces din cadrul Tribunalului Penal Internațional de la Haga, a fost împușcat mortal în fața locuinței sale din Belgrad, a informat poliția, relatează BBC News, 
 Ognjanovici, în vârstă de 57, a fost împușcat în fața clădirii în care locuia, aflată în cartierul Novi Beograd, iar fiul său în vârstă de 26 de ani a fost rănit în brațul drept, a informat Ministerul sârb de Interne într-un comunicat.

Un proeminent avocat al Apărării, Ognjavici a făcut parte din echipa care l-a reprezentat pe Miloșevici într-un proces în care acesta era acuzat de crime de război în timpul Războaielor Iugoslave. Miloșevici a murit în anul 2006, înainte ca Tribunalul de la Haga să ajungă la un verdict.

Ognjanovici a fost, de asemenea, avocat în mai multe cazuri privind mafia din Serbia și Muntenegru.
 
Mulți membri proeminenți ai rețelelor de crimă organizată din Serbia și Muntenegru au fost uciși în Belgrad în ultimii ani, notează BBC.

Polițiștii spun că uciderea face parte dintr-un război între bandele rivale asupra pieței ilegale a drogurilor.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews