ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul mare boxer Joe Frazier, unul dintre cei mai buni pugiliști din istoria boxului, decedat în 2011, și-a folosit pumnul de aur de dincolo de mormânt, nu pentru a boxa, ci pentru a vota și la alegerile prezidențiale din 2020.

Și în 2018, conform  registrelor orașului, fostul campion la categoria grea a votat la alegerile generale din orașul său natal. În registrele orașelor care prezintă o „anchetă detaliată” asupra alegătorilor, acestea au trecut data de naștere a lui Smokin' Joe Frazier, 12 ianuarie 1944. În dosare apare și adresa lui Frazier ca fiind 2917 N. Broad Street. De fapt, este locația vechii Smokin 'Joe's Gym, depozitul de cărămidă cu trei etaje transformat în sală de antrenament în anii 1970 de Frazier. Aici Frazier s-a antrenat pentru toate cele trei campionate împotriva lui Muhammed Ali, în timp ce locuia într-un apartament de la etajul trei.
 
Frazier se află în capul listei cu 22 de morți, care, conform registrelor orașului văzute de jurnaliștii de la site-ul Big Trial, au revenit în mod miraculos la viață pentru a vota la alegerile din Philadelphia. Pe lista descoperită acum se află și șapte polițiști eroi care au murit la datorie, un activist comunitar ucis și 11 rude decedate ale polițiștilor.

Printre cei dornici să voteze din lumea de dincolo se mai află și tatăl actorului Will Smith, Willard Carroll Smith Sr., care a murit pe 7 noiembrie 2016. Se pare că a reușit totuși să voteze și la alegerile generale din 2017 și 2018.

Și Anna Henderson, considerată cea mai în vârstă persoană în viață din Pennsylvania, care a murit la 1 iulie 2014, la 114 ani, a ieșit la vot. Și nu doar acum, ci și la alegerile generale din 2017 și 2018.
 
Acest uriaș scandal de fraudă electorală vine într-un moment în care atenția națiunii este concentrată asupra Philadelphiei, unde consiliul electoral încă numără buletinele de vot prin corespondență exprimate în alegerile prezidențiale.

Big Trial a încercat să ajungă la oficialii orașului pentru comentarii cu privire despre acuzatiile de fraudă electorală, dar nu au primit niciun răspuns.

Rudy Giuliani, avocatul personal al președintelui Trump, a numit „mașinăria democraților din Philadelphia” o „nerușinare”, spunând că până și regretatul boxer american Joe Frazier și tatăl actorului Will Smith au votat la alegerile din oraș, de dincolo de mormânt.