ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cei mai mari boxeri contemporani, filipinezul Manny Paquaio, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că persoanele care întrețin relații cu alte persoane de același sex sunt "mai rele decât animalele", informează Gazzetta dello sport.

"E vorba de bunul simț.Vedeți animale făcând sex cu animale de același sex. Animalele sunt mai bune pentru că pot să distingă masculii de femele. Dacă bărbații se împerechează cu bărbați și femeile cu femei, atunci sunt mai jos decât animalele", a spus multiplul campion mondial la TV5.

Pacquiao, născut catolic dar trecut la un cult neo-protestant, candidează pentru un loc de parlamentar în Filipine pe listele "Uniunii Naționaliste", o grupare conservatoare. Pacquiao a făcut aceste remarci în contextul în care în Filipine se discută despre legalizarea căsătoriilor homosexuale, decizie cu care fostul mare campion nu este de acord.

Mai târziu, pe o rețea de socializare, Pacquaio a declarat că îi pare rău dacă a rănit pe cineva prin afirmațiile sale.

"Îmi pare rău dacă am rănit pe cineva atunci când i-am comparat pe homosexuali cu animalele. Îi rog pe cei care i-am rănit să mă ierte. Chiar și așa, rămân împotriva căsătoriei între persoane de același sex, datorită Bibliei, dar nu-i condamn pe cei din grupul LGBT", a scris el pe instagram. Manny Pacquiao este căsătorit și are cinci copii (FOTO).
 
La finalul anului trecut, un alt sportiv important, campionul mondial de box Tyson Fury a declarat că trei lucruri trebuie să se întâmple "înainte ca diavolul să vină acasă" - legalizarea homosexualității, avortului și pedofilia.