ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Benjamin Levin, fost profesor la Institutul de Științele Educației din Ontario și fost ministru adjunct al educației în Canada, condamnat pentru posesie de pornografie infantilă și îndemn la viol, a fost eliberat mai devreme din închisoare. Levin trebuie să mai stea în închisoare încă 6 luni.

În calculatorul lui poliția a descoperit o listă de discuții cu 1.750 de contacte online cu care comunica mai ales despre „contactul sexual dintre părinți și copii”. El a instruit-o online pe Janelle Blackadar, ofițer de poliție sub acoperire, cum să-și agreseze sexual fiica în vârstă de opt ani, scrie portalul Știri pentru viață.

Benjamin Levin este autorul unei programe de educație sexuală extrem de agresivă în școlile publice pe care, în 2010, părinții canadieni au respins-o masiv și ferm. În 2015, odată cu instalarea premierului Kathleen Wynne, o lesbiană declarată, părinții nu au mai avut același succes.

Noua programă de educație sexuală prevede că, la clasa întâi copiii canadieni învață ce înseamnă relațiile sexuale consensuale, la clasa a treia ce este homosexualitatea, într-a șasea li se prezintă masturbarea ca ceva pozitiv, într-a șaptea învață despre sexul oral și anal, iar la clasa a opta trebuie să aibă un „plan sexual” și să afle că nu există doar două sexe biologice, ci șase „genuri” posibile.