Benjamin Levin, fost profesor la Institutul de Științele Educației din Ontario și fost ministru adjunct al educației în Canada, condamnat pentru posesie de pornografie infantilă și îndemn la viol, a fost eliberat mai devreme din închisoare. Levin trebuie să mai stea în închisoare încă 6 luni.

În calculatorul lui poliția a descoperit o listă de discuții cu 1.750 de contacte online cu care comunica mai ales despre „contactul sexual dintre părinți și copii”. El a instruit-o online pe Janelle Blackadar, ofițer de poliție sub acoperire, cum să-și agreseze sexual fiica în vârstă de opt ani, scrie portalul Știri pentru viață.

Benjamin Levin este autorul unei programe de educație sexuală extrem de agresivă în școlile publice pe care, în 2010, părinții canadieni au respins-o masiv și ferm. În 2015, odată cu instalarea premierului Kathleen Wynne, o lesbiană declarată, părinții nu au mai avut același succes.

Noua programă de educație sexuală prevede că, la clasa întâi copiii canadieni învață ce înseamnă relațiile sexuale consensuale, la clasa a treia ce este homosexualitatea, într-a șasea li se prezintă masturbarea ca ceva pozitiv, într-a șaptea învață despre sexul oral și anal, iar la clasa a opta trebuie să aibă un „plan sexual” și să afle că nu există doar două sexe biologice, ci șase „genuri” posibile.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews