ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În anul 2014, trei fetițe - Rheann Franklin în vârstă atunci de 6 ani, Ainsley Peters de 4 ani și Rylie Hughey de 3 ani - au topit inimile a miloane de oameni cu o fotografie în ciuda tragediei pe care o trăiau. Toate cele trei copile erau bolnave de cancer.

Au trecut 3 ani de atunci. Cum arată acum cele trei fetițe? Și care este starea lor de sănătate?

Lora Scantling, fotograful care a realizat în 2014 imaginea devenit virală pe rețelele de socializare, a decis că este momentul să reediteze fotografia.

Rheann, Ainsley și Rylie au pozat din nou împreună și radiază de fericire și optimism.

Iar Lora a oferit și detalii despre starea lor de sănătate pe blogul personal. Astfel, Ainsley continuă să fie monitorizată prin analize de sânge lunare, dar rămâne vindecată și se bucură de primăvară. Rylie face radiografii o dată la trei luni, dar continuă să își recapete puterile. A părăsit spitalul și se relaxează cu gimnastică, dans, cursuri de T-ball și grădiniță. Rheann, cea mai mare fetiță din trio, și-a pierdut definitiv părul din cauza a zeci de runde de tratamente cu radiații și chimioterapie. Ochii ei, de asemenea, sunt ușor afectați, din cauza tumorii care i-a fost localizată pe creier. Însă Rheann are o viață activă: iubește să se plimbe cu bicicleta, să stea la povești cu prietenele de la școală și să se joace cu surorile ei.