ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântăreața și compozitoarea americană Joy Villa s-a făcut remarcată și anul acesta la Premiile Grammy 2018. Prin ținuta pe care a ales să o poarte cântăreața a făcut o declarație pro-life. Ea a defilat pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie albă, pe care era pictat manual un fetus înconjurat de o placentă, în nuanțele curcubeului. La această rochie ea a accesorizat o poșetă albă pe care era desenat mesajul Choose Life (Alegeți viața!).

Susținătoare a președintelui Trump, Villa a arătat și de această dată că sprijină politicile pro viață ale liderului american, defilând cu celebrul slogan anti-avort.

Joy Villa a declarat în repetate rânduri că a "alege viața” este cea mai bună opțiune, chiar și atunci când foarte multe femei recurg la avorturi în condiții nesigure și când multe și-au pierdut viața în urma acestor proceduri. Într-un interviu acordat Fox News, Villa spunea: "Sunt o femeie care susține viața. Anul acesta aleg să fac o declarație pe covorul roșu, așa cum fac întotdeauna. Totul pentru viață!”.

La premiile Grammy din 2017, artista americană a fost la fel de curajoasă, sfidând industria muzicală americană care îl demonizează pe Trump, manifestându-și deschis susținerea pentru Donald Trump, prin alegerea unei rochii albastre pe care era scris chiar mesajul de campanie al acestuia: „Make America Great Again.”