ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


James Gunn, regizorul filmelor Marvel „Gardienii Galaxiei, concediat luna trecuta de compania Disney după ce au fost descoperite mesaje ale sale în care glumea despre pedofilie și viol, a participat și la o petrecere cu tematică pedofilă, potrivit fotografiilor care au fost difuzate pe internet.

Ian Miles Cheong de la site-ul Daily Caller este cel care a publicat fotografiile, scrie Breitbart.

 "Glumele" despre violarea copiilor, găsite  pe contul său de Twitter, din anii 2008 și 2012, ironizau și subiecte sensibile precum SIDA, Holocaustul, mexicanii și femeile "violate". „Cel mai bun lucru când ești violat este după ce s-a terminat și ești violat și te simți bine că n-ai fost violat.” - a fost unul dintre aceste mesaje, potrivit Variety.

La sfârșitul săptămânii trecute, au apărut zvonuri conform cărora  Disney s-ar fi răzgândit, vehiculându-se posibilitatea reangajprii lui Gunn. Se pare însă că totul a fost doar o strategie  în mediul de divertisment de stânga.

Potrivit imaginilor de la petrecerea cu tematică pedofilă, care par să fie publicate chiar pe blogul personal al lui Gunn, tema party-ului a fost „Să prinzi un Predator”,  titlul unei serii de investigații difuzate de NBC între anii 2004-2008. Folosind camera ascunsă, spectacolul urmărea presupuși atacatori sexuali care aranjau să facă sex cu copiii în vârstă de 12 ani.
 
Tot pe siteul lui Gunn s-au găsit postări despre o maimuță care se masturba, dar și copii practicând aceeași activitate, relatează Breitbart.

De asemenea, pe siteul acestuia era un video intitulat „100 de fete la pubertate atingându-se singure”, în care un grup de liceence cântă melodia „I touch myself”.

Comentariul lui Gunn menționează că videoul i-a fost trimis de un pedofil condamnat, Huston Huddleston. 

Mai trist este că întreaga distribuție a filmului Guardians of The Galaxy face lobby pentru reangajarea lui Gunn pentru a regiza partea a treia a francizei.

Una dintre fotografii îl prezintă pe Gunn îmbrăcat cu vesminte de preot catolic, lângă care se află două tinere, îmbrăcate ca niște copii.
 
Gunn a jucat și a scris scenariile a două filme despre popularul personaj de desene animate, Scooby Doo.

Compania Disney și-a făcut deja renume pentru faptul că nu mai are nicio barieră în a aduce pe marile ecrane personaje desenate homosexuale.„ În căutarea lui Dory” (Finding Dory) a  devenit în 2016 primul film de animație al celor de la Disney în care apare un cuplu de lesbiene care cresc un copil, o fetiță, care este înlocuită cu caracatița Hank.