James Gunn, regizorul filmelor Marvel „Gardienii Galaxiei, concediat luna trecuta de compania Disney după ce au fost descoperite mesaje ale sale în care glumea despre pedofilie și viol, a participat și la o petrecere cu tematică pedofilă, potrivit fotografiilor care au fost difuzate pe internet.

Ian Miles Cheong de la site-ul Daily Caller este cel care a publicat fotografiile, scrie Breitbart.

 "Glumele" despre violarea copiilor, găsite  pe contul său de Twitter, din anii 2008 și 2012, ironizau și subiecte sensibile precum SIDA, Holocaustul, mexicanii și femeile "violate". „Cel mai bun lucru când ești violat este după ce s-a terminat și ești violat și te simți bine că n-ai fost violat.” - a fost unul dintre aceste mesaje, potrivit Variety.

La sfârșitul săptămânii trecute, au apărut zvonuri conform cărora  Disney s-ar fi răzgândit, vehiculându-se posibilitatea reangajprii lui Gunn. Se pare însă că totul a fost doar o strategie  în mediul de divertisment de stânga.

Potrivit imaginilor de la petrecerea cu tematică pedofilă, care par să fie publicate chiar pe blogul personal al lui Gunn, tema party-ului a fost „Să prinzi un Predator”,  titlul unei serii de investigații difuzate de NBC între anii 2004-2008. Folosind camera ascunsă, spectacolul urmărea presupuși atacatori sexuali care aranjau să facă sex cu copiii în vârstă de 12 ani.
 
Tot pe siteul lui Gunn s-au găsit postări despre o maimuță care se masturba, dar și copii practicând aceeași activitate, relatează Breitbart.

De asemenea, pe siteul acestuia era un video intitulat „100 de fete la pubertate atingându-se singure”, în care un grup de liceence cântă melodia „I touch myself”.

Comentariul lui Gunn menționează că videoul i-a fost trimis de un pedofil condamnat, Huston Huddleston. 

Mai trist este că întreaga distribuție a filmului Guardians of The Galaxy face lobby pentru reangajarea lui Gunn pentru a regiza partea a treia a francizei.

Una dintre fotografii îl prezintă pe Gunn îmbrăcat cu vesminte de preot catolic, lângă care se află două tinere, îmbrăcate ca niște copii.
 
Gunn a jucat și a scris scenariile a două filme despre popularul personaj de desene animate, Scooby Doo.

Compania Disney și-a făcut deja renume pentru faptul că nu mai are nicio barieră în a aduce pe marile ecrane personaje desenate homosexuale.„ În căutarea lui Dory” (Finding Dory) a  devenit în 2016 primul film de animație al celor de la Disney în care apare un cuplu de lesbiene care cresc un copil, o fetiță, care este înlocuită cu caracatița Hank.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews