ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dat fiind că 15% din populația Frankfurtului este musulmană, primarul a decis că acesta trebuie să fie primul oraș german care instalează decorațiuni în cinstea postului islamic.

Luni dimineața, camioanele guvernamentale au început să descarce steluțele, semilunile electrice și să le conecteze la rețeaua electrică, în cinstea Ramadanului care are loc între 10 martie și 9 aprilie.

Instalarea luminițelor de Ramadan în Frankfurt este rezultatul lobby-ului dus de Verzi, de Social-Democrați și de „Departamentul Verde pentru Diversitate și Anti-Discriminare” (sic!).

Potrivit Bild, primarul Frankfurtului, Nargess Eskandari-Grünberg, a declarat:

„Sunt luminițe ale unității noastre, împotriva rezervelor, a discriminării, a rasismului anti-musulman și de asemenea împotriva antisemitismului” (sic!).

Decorațiunile costă între 50.000 și 100.000 de euro, ceea ce înseamnă că ar putea fi chiar mai scumpe decât cele de Crăciun.

La Londra, decorațiunile luminoase de Ramadan fac de mult parte din peisajul capitalei britanice.