450 de prizonieri radicalizați vor fi eliberați până în 2019, la care se adaugă cincizeci de teroriști islamici", a declarat ministrul francez al Justiției, Nicole Belloubet, la BFMTV, citat de voiceofeurope.Ea a subliniat că  „vor exista 20 de teroriști islamici care vor părăsi închisoarea în acest an și 30 anul viitor”.

ImunoMedica


Această afirmație șocantă nu ar trebui să fie o surpriză pentru un popor care cunoaște clemența sistemelor de justiție ale unor țărilor europene.  Săptămâna trecută, un terorist islamic belgian, Benjamin H., a comis un atac în timp ce avea permis de voie de ieșire din penitenciar, în ciuda viziunilor sale islamice cunoscute.
 
„Există și criminali simpli care au fost radicalizați în timpul închisorii (...) 450 prizonieri radicalizați vor ieși din închisoare din 2019", a spus Belloubet.

Franța este gazda celei mai mari comunități musulmane din Europa.  245 de cetățeni francezi  au fost uciși în ultimii ani din cauza terorismului islamic


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.