ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un gest surprinzător, fratele Madonnei, Christopher G. Ciccone, homosexual, i-a luat apărarea funcționarei din Kentucky, Kim Davis, arestată săptămâna trecută pentru că  a refuzat să emită certificate de căsătorie pentru cuplurile homosexuale.

Într-o declaraţie surprinzătoare postată pe profilul lui de Facebook, Ciccone spune că lui Kim Davis ar trebui să i se garenteze dreptul de a refuza să emită certificatele, invocând dreptul la ”libertate relgioasă”, scrie Hollywood Reporter.

”Davis merită tot atât sprijin cât i-aţi oferi dacă ar fi fost musulmană şi ar fi insistat să-şi acopere faţa şi să nu conducă maşina fără aprobarea soţului. Iar în acest caz ar fi refuzat nu numai să emită certificate de căsătorie pentru cuplurile homosexuale, ci şi certificate de divorţ…”

Referindu-se la faptul că oricum Curtea Constituţională a SUA a emis o hotărâre care a deschis calea pentru căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi că bătălia este câştigată în favoarea homosexualilor care vor să se căsătorească, Ciccone a mai scris: „Încă o dată, comunitatea homosexualilor se simte obligată să arate că nu ştie să câştige. E chiar atât de greu să îi permitem acestei femei propria religie? Sau trebuie să o distrugem, ca să o facem să-şi abandoneze credinţa? Oricum am judeca, ăsta e adevărul. Drepturile pentru care am luptat cu toţii nu mai înseamnă nimic dacă i le interzicem pe ale ei”