ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu incendiar, Kyle Kemper, fratele după mamă al lui Trudeau, a explicat de ce acesta refuză să discute cu protestatarii din Ottawa.

Kyle, care s-a opus măsurilor anti-COVID adoptate de fratele său, inclusiv vaccinarea obligatorie, a răspuns:

„Justin este șeful Partidului Liberal și tot ce iese din gura lui în acest moment este scris dinainte. Toate postările sale de pe Twitter sunt produse de o echipă. 

„El este chipul și purtătorul de cuvânt al guvernului canadian, însă politica și inițiativele pe care se bazează această politică și discursul public pe care îl promovează continuu, și care – în opinia mea – este anti-canadian și anti-libertate, vine de la alții mai mari ca el.”

Kyle a explicat că este vorba de grupuri și organizații „cum ar fi Formului Economic Mondial, Consiliul pentru Relații Externe și Bilderberg”.

Trudeau „nu vorbește din inima lui”, a spus Kemper, care și-a descris fratele drept „un lider slab”.
 
Kyle Kemper este fiul lui Margaret Trudeau, mama lui Justin, cu al doilea ei soț, Fred Kemper.

El a explicat de ce fratele său nici măcar nu va accepta să se întâlnească cu reprezentanții șoferilor de camioane care au ocupat Ottawa, necum să negocieze cu ei:

„Adevărul este ușor de dezbătut, dar minciunile nu pot fi dezbătute. Deci, când ai de-a face cu minciuni, nici măcar nu intri în arenă să le dezbați.”

De altfel, există toate indiciile că guvernul Justin Trudeau va face apel la armată pentru a pune capăt protestului unic în istorie al camionagiilor canadieni.

Kyle, care a fost de la bun început un opozant al tuturor restricțiilor draconice impuse de fratele său, a făcut o intensă campanie pe rețelele de socializare îndemnând oamenii să semneze petiția e2961, pentru a ajunge în dezbaterea Camerei Reprezentanților.

Documentul numește vaccinurile COVID niște „experimente pe oameni” cu grave consecințe asupra sănătății lor.

În interviul citat, fără a-și numi direct fratele, Kyle a sugerat că acesta, ca și alți lideri mondiali, este șantajat. El a amintit cazul pedofilului Jeffrey Epstein și cum acesta îi prindea în mreje pe mulți politicieni, oameni de afaceri sau vedete. 

„Șantajul este o armă foarte puternică”, a conchis fratele lui Justin Trudeau.

Urmăriți mai jos interviul lui Kyle Kemper: