ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Se spune că cel mai bun mod de a dovedi nebunia adversarilor este să le dai exact ceea ce vor. Așa a făcut în 2016 un politician german din formațiunea AfD (Alternativa pentru Germania) care a vrut să arate la ce poate duce nebunia celor care susțin teoria de gen. Videclipul circulă și acum pe internet, adunând sute de mii de vizualizări.

În 2016,  în parlamentul din Brandenburg, Partidul Verzilor a introdus un proiect de lege pentru adoptarea unei „Campanii de acceptare a genului și a diversității sexuale, de auto-determinare și împotriva homofobiei și transfobiei în Brandenburg”, precum și pentru „Acordarea egalității de drepturi și a egalității sociale pentru LGBTTQQ (lesbiene, homosexuali, bi-sexuali, trans, duo-spirituali, queer, interogatori și alte genuri/ sexe.”

Deputatul Steffen Königer, din partidul Alternative for Germany ( AfD), cunoscut în special  ca o formațiune eurosceptică, care se opune imigrației în masă în Germania și corectitudinii politice, a venit la tribuna parlamentului pentru a exprima poziția formațiunii sale: împotriva proiectului de lege propus de Verzi.

Pentru a nu uita pe nimeni, Königer și-a început discursul  cu tradiționala formulă „Dragi doamnelor și domnilor...” . După care, timp de trei minute,  a dat citire unei liste complete cu nu mai puțin de 60 de genuri posibile pe care și le revendică diverși oameni, listă adoptată deja de Facebook. 

„Discursul” politicianului german, pe care trebuie să-l urmăriți, i-a lăsat fără replică până și pe cei mai mari susținători ai legii cu pricina.