ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Principalul suspect în plănuirea atacurilor de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, ar fi fost ucis, potrivit Washington Post și Reuters, dar și televiziunii franceze TF1, care citează un agent al serviciului francez de securitate externă. Informația nu a fost confirmată oficial și a fost infirmată de AFP.

Soarta presupusului creier al atentatelor de la Paris, belgianul Abdelhamid Abaaoud, rămâne incertă, iar suspecții uciși în operațiunea de miercuri dimineața nu au fost identificați, potrivit AFP.  "Un grup de teroriști a fost neutralizat și totul indică că acest comando ar fi putut acționa", a declarat presei procurorul Parisului, François Molins.

Abdelhamid Abaaoud, cel care a condus atentatele teroriste de vinerea trecută de la Paris, soldate cu 129 de morți și sute de răniți, ar fi fost ucis în operațiunea antiteroristă care a avut loc miercuri dimineața în nordul Parisului, potrivit Washington Post.Informația apare și pe site-ul televiziunii TF1. Potrivit unui agent al Direcției Generale de Securitate Externă din Franța, Abdelhamid Abaaoud se află printre teroriștii uciși în operațiunea antiteroristă din această dimineață.