ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un pliant nedestinat publicității, editat de Departamentul de Stat al SUA, steagul Germaniei este prezentat greșit, culorile acestuia fiind inversate, roșu, negru și galben – când corect ar fi negru, roșu și galben.

Această gafă s-a petrecut în timpul vizitei președintelui american Barack Obama în Germania și a fost semnalată de un jurnalist german.

Președintele american Barack Obama a ajuns ieri în Germania, unde a participat alături de cancelarul german Angela Merkel la deschiderea Târgului de tehnologie de la Hanovra, cel mai mare de acest fel din lume.

Barack Obama și Angela Merkel se vor întâlni astăzi și cu președintele Franței și cu premierii Marii Britanii și Italiei. Cei cinci lideri vor încerca să găsească soluții la o serie de probleme internaționale, printre care pericolul reprezentat de gruparea teroristă Stat Islamic.