ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miniștri care stau prost la capitolul cultură generală, demascați în guvernul rus chiar de președintele Vladimir Putin. Într-o ședință despre strategii de dezvoltare, ministrul Agriculturii a vorbit despre planurile de a exporta carne de porc inclusiv... în țări musulmane. 

 
Într-o ședință despre strategii de dezvoltare, ministrul Agriculturii a vorbit despre planurile de a exporta carne de porc inclusiv... în țări musulmane.
Vladimir Putin a fost uimit să afle că Rusia urmează să exporte carne de porc în Indonezia, o țară musulmană. Este bine cunoscut faptul că musulmanii nu consumă carne de porc. Ministrul Agriculturii nu a realizat gafa nici după ce liderul rus i-a arătat care este problema.

Alexander Tkachev, ministrul Agriculturii: „Exportăm în toate statele,  în primul rând  în China, Indonezia, o parte din Coreea, Japonia... ".

Vladimir Putin, președintele Rusiei: „Indonezia este o țară musulmană, acolo nu se mânâncă deloc carne de porc!"

Alexander Tkachev, ministrul Agriculturii: „Bine. Creșterea productivității este rezultatul măririi... Dar care este diferența?".