ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Generalul in rezervă Air Force Thomas McInerney a declarat într-un interviu că nu crede că instanțele ar fi suficiente pentru ca președintele Trump să obțină câștig de cauză în cazul alegerilor.

Generalul-locotenent Thomas McInerney a activat 35 de ani în AirForce, a fost numărul 3 în cartierul general AirForce, a avut patru misiuni în Vietnam,  a fost comandant al operațiunii din Tripoli în 1986, vice-comandant șef al US Air Force în Europa. Acum lucrează în Cloud Bussines.

În ciuda unor dovezi masive ale unor nereguli pe scară largă, mulți judecători par să fie incapabili sau nu doresc să rezolve acuzațiile privind trucaarea sistemului de vot  sau zecile de declarații de la martori oculari privind completarea buletinelor de vot sau obstrucționarea observatorilor republicani la numărarea voturilor

Generalul spune că președintele Trump trebuie să folosească puterile de urgență de care dispune și să oprească ceea ce el a  descris drept o lovitură de stat în curs de desfășurare. „Când coordonezi șase până la zece state, folosind războiul cibernetic, pentru a schimba rezultatul alegerilor în favoarea oricui dorești, acestea sunt  acte de trădare”, a spus McInerney într-un interviu din 29 noiembrie, la Brannon Howse.
 
"Acestea nu sunt doar acte de fraudare, sunt acte de trădare, deoarece înseamnă schimbarea guvernului", a spus generalul.
„Și atunci când adăugați în aceste acte și puteri străine ca Rusia, China și Iranul, actul devine și mai trădător. Deci, războiul cibernetic și sistemele de votare ale statelor și vorbim de cele din Georgia, Michigan și alte câteva state, Pennsylvania, de asemenea, folosind sistemul Hammer și Scorecard [atacuri software de manipulare a buletinelor de vot]. În plus, a văzut cineva Departamentul de Justiție sau FBI în vreunul dintre acestea? Acest lucru este foarte îngrijorător."

McInerney a declarat că frauda din  ziua alegerilor ar putea fi repetată cu ușurință în Georgia pentru a fura cele două locuri din Senatul SUA, pe 5 ianuarie, oferind democraților controlul deplin asupra guvernului.
 
„L-am avut pe directorul CISA, Agenția pentru securitatea infrastructurii de securitate cibernetică, Chris Krebs, care a fost demis în urmă cu două săptămâni de președintele Trump,  după ce a spus că au fost alegeri perfecte ", a spus McInerney." Aceasta au fost cele mai proaste alegeri din istoria oricărei democrații și el iese și spune că totul a fost perfect. Deci, puteți vedea opera statului profund, care este complice la această trădare ".

Generalul McInerney a mai spus că, după ce l-a ascultat duminică dimineața pe președintele Trump vorbind cu Maria Bartiromo de la Fox News, a fost îngrijorat de faptul că președintele „nu avea un tonus prea bun”.

"Ceea ce m-a uimit a fost că a continuat să vorbească despre voturi frauduloase, iar apoi l-am auzit pe Rudy Giuliani vorbind despre voturi fraudate. Nu sunt voturi fraudate. Poporul american trebuie să înțeleagă, vorbim despre trădare".

McInerney a spus că președintele Trump trebuie să se simtă obligat de susținătorii săi să-și „onoreze jurământul de funcție” și să folosească instrumentele de care dispune pentru a elimina insurecția despre care el crede că este în desfășurare. Mai mult,  consideră că șerifii americani ar fi trebuit să pună mâna pe mașinile de vot din Georgia și din fiecare stat-cheie de îndată ce a devenit evident că numărul buletinelor de vot a fost înclinat în favoarea lui Joe Biden. 
 
Generalul a explicat ce trebuie să facă Trump pentru a înăbuși lovitura de stat: trebuie să invoce ordinul executiv semnat de Trump la 12 septembrie 2018, care -i permite președintelui să declare o stare de urgență legată de intervenția străină la alegerile din SUA.

"Trebuie să declare o urgență națională ... Ar trebui să folosească și Legea insurecției, deoarece avem o insurecție chiar acum, în această țară, când vă uitați la Antifa și BLM, plus alte grupuri. El trebuie să suspende habeas corpus, așa cum a făcut președintele Lincoln în 1861. iar Franklin Roosevelt a făcut-o în 1942, când a început al Doilea Război Mondial”.

Înaintea alegerilor, același general declara tot la emisiunea  că rezultatele alegerilor vor fi schimbate.
 
El susținea că Hammer este un program de securitate, de decriptare, manipulare și interpretare a unor semnale, creat de NSA cu ani în urmă. În acest sistem, spunea el, „administrația Obama introdus o aplicație numită Scorecard, care schimbă voturile într-un anumit stadiu al fluxului votării”. Scorecard a fost folosit și în alte țări străine. Apoi a fost preluat de CIA care a început sa-l utilizeze pe cetățeni americani, avertiza generalul american.
 
Sidney Powell declara recent că mașinile Dominion Systems au fost setate să-i ofere lui Biden un număr ponderat de 1,25 voturi pentru fiecare vot pe care l-a primit, în timp ce voturile lui Trump au fost stabilite la 0,75% din fiecare vot pe care l-a primit. Aceasta înseamnă că 2,7% din voturi au fost trecute de la Trump la Biden în mai multe state-cheie.

În paralel, după o serie de procese și apeluri judiciare pierdute de campania Trump, pe 30 noiembrie parlamentarii Republicani din Pennsylvania au introdus o rezoluție pentru a contesta rezultatele alegerilor din 2020. Textul rezoluției afirmă că ramurile executive și judiciare ale guvernului de stat au uzurpat puterea constituțională a legislativului de a stabili regulile alegerilor.