Genocidul armean încaieră Turcia și Germania. Proteste ale turcilor la Berlin și Istanbul: Au ars evreii în cuptoare iar acum calomniază poporul turc, acuzându-l de genocid. De ce nu vedeți ce ați făcut voi in istorie?

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Ultimaoră
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Cele mai populare
OPINII
Cronicar

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

de Cronicar

Conflictul politico-diplomatic dintre Rusia și România, pentru Republica Moldova se manifestă și în plan religios. Rusia acționează intens folosindu-se de diplomația bisericească pe care o are în Republica Moldova prin „Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove”.

Florin Palas

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

de Florin Palas

Se împlinesc 66 de ani de la execuția lui Victor Metea, membru în Grupul Carpatin-Făgărășean, care cuprindea luptătorii anticomuniști cu arma în mână din Munții Făgăraș. Avea 21 ani când a plecat în munți. Era fiu de „chiaburi”, era credincios și se împotrivea ocupației sovietice.