ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Dallas, a avut loc un eveniment memorial pentru cei cinci ofițeri uciși de Micah Johnson săptămâna trecută. La evenimentul au luat parte și Barack și Michelle Obama.

Momentul era unul trist pentru toată lumea, după cum era de așteptat, cu excepția lui George W. Bush, care a fost gata de petrecere.

În timp ce era interpretat imnul, cei de pe  scenă și-au plecat capetele în semn de respect. Singurul care nu i-a urmat pe ceilalți a fost George W. Bush.

Purtând un costum albastru, în condițiile în care toți erau îmbrăcați în negru, așa cum cerea momentul, George W. Bush a fost protagonistul unor scene pe atât de amuzante, pe atât de urâte.

În timpul imnului, ținându-o de mână pe Prima Doamnă a Americii, a început să danseze, chiar încercând să inducă și pe ceilalți să se alăture, potrivit gawker.com.

E posibil ca medicamentele pe care le-a consumat să fie cauza acestui incident total depășit de situație.