ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prabusirea World Trade Center a semnalat prabusirea invulnerabilitatii Americii. Prabusirea Georgia Guidestones anunta oare declinul globalizarii in paradigma americana?

În toamna anului 2021, in presa alternativa americana aparea sub semnatura Barbara McKenzie o prezentare ampla a constructului conceptual al globalistilor, exprimat simbolic si de monumentul din granit Georgia Guidestones ridicat pe o colina din comitatul Elbert din statul Georgia (SUA).

Creștinii l-au criticat ca fiind satanic, alții l-au numit un „Stonehenge al Americii”. Iar Radio Liberty sustine că monumentul fost ridicat de un grup ascuns cu un program care urmarea reducerea dramatică a populației lumii; promovarea ecologismului; stabilirea unui guvern mondial; promovarea unei noi spiritualități.

Si iata ca monumentul înalt de aproape 6 metri format din 6 placi de granit, cântărind în total aproape 110 tone și care are îngropat în mijloc o „capsulă a timpului” a fost aruncat zilele trecute in aer.

În epoca Marii Resetări, este timpul să aruncăm o privire asupra proiectului globalist Georgia Guidestones, un set de porunci al cărui ceas se pare ca a sosit.

Pe cele patru pietre uriașe care susțineau piatra comună a monumentului erau gravate zece Ghiduri sau Porunci în limbile engleză, spaniolă, swahili, hindi, ebraică, arabă, chineză și rusă:

1. Mențineti omenirea sub 500.000.000, în echilibru perpetuu cu natura.

2. Îndrumați reproducerea cu înțelepciune – îmbunătățind fitness-ul și diversitatea.

3. Uniți omenirea cu o nouă limbă vie.

4. Reglați pasiunea – credința – tradiția – și toate lucrurile cu rațiune temperată.

5. Protejați oamenii și națiunile cu legi corecte și instanțe juste.

6. Lăsați toate națiunile să conducă la nivel intern rezolvând disputele externe într-o instanță mondială.

7. Evitați legile mărunte și funcționarii inutili.

8. Echilibrati drepturile personale cu îndatoririle sociale.

9. Premiul adevărului – frumusețea – iubirea – căutarea armoniei cu infinitul.

10. Nu fii un cancer pe Pământ – Lasă loc naturii.

Si Georgia Encyclopedia releva ca „mesajele gravate pot fi subîmpărțite în patru domenii majore: guvernarea și stabilirea unui guvern mondial, controlul populației și al reproducerii, mediul și relația omenirii cu natura și spiritualitate”.

În vara anului 1979, un anume RC Christian căuta la Elberton o firma de granit pentru a-și executa proiectul pentru un monument și un loc potrivit pentru construcția lui. El susținea că reprezintă „un grup mic de americani loiali” care plănuiau sa ridice aici un monument de piatră neobișnuit de mare și complex. Localnicii au inteles că „Christian” era un pseudonim și, fiind obligat să-și dezvăluie identitatea directorului băncii locale, a facut-o sub condiția confidențialității absolute.

Dar numele lui real și identitatea organizației sale („un grup mic de americani loiali”, spunea el) nu sunt cunoscute nici astăzi. Guidestones au fost inaugurat la 22.03.1980.

Terenul și monumentul sunt astăzi proprietate a comitatului Elbert. Cine a comandat Georgia Guidestones nu se stie, nu există dovezi directe. Presa alternativa americana presupune că ar fi un proiect al Clubului de la Roma/ONU.

Clubul de la Roma, fondat în 1968, este una dintre multele organizații fondate sau finanțate de David Rockefeller pentru a  promova cauza guvernării globale, inclusiv prin ONU. Cine se mai îndoiește că n-ar fi un proiect globalist trebuie doar să-i vada finanțarea.

Clubul de la Roma are ca membri oameni dintre cei mai bogați și mai puternici din lume, cum sunt fondatorul CNN, Ted Turner, George Soros, Henry Kissinger, Bill Gates, Regina Beatrix a Țărilor de Jos, Prințul Philip. Obiectivele stabilite în Guidestones sunt strâns aliniate cu proiectele „Clubului de la Roma”, adica ale „globaliștilor”.

La momentul ridicării Ghidurilor, tintele erau guvern mondial al elitei, prin depopulare, ecologism în detrimentul omenirii și religie mondială. Maurice Strong, protejat și apropiat al lui David Rockefeller de peste 50 de ani, de mai multe ori subsecretar al Națiunilor Unite, are o legătură esențială cu Guidestones, căci a promovat energic la ONU politicile referitoare la religia New Age, la mediu și la guvernarea globală.

Maurice Strong este, impreuna cu Mihail Gorbaciov, unul din "Sponsorii Cartei Pământului” și amândoi au prezentat "Carta Pământului” ca pe o  nouă versiune a celor Zece Porunci”  menite sa ghideze „spiritualitatea globală” a noii epoci.

Inițiativa Cartei Pământului a fost lansată în 1994 de Maurice Strong ca șef al Consiliului Pământului și Mihail Gorbaciov, ca președinte al Green Cross International. În 1997 a fost formată o Comisie pentru Cartea Pământului cu Steven C. Rockefeller, profesor de religie și administrator al Fondului Rockefeller Brothers, în calitate de vicepreședinte.

Strong și Gorbaciov și-au exprimat dorința ca aceasta Carta să fie văzută ca niste Zece Porunci moderne. Dupa cum se vede, e vorba de o veritabila "nouă spiritualitate”, care isi are propriii ei propovaduitori. Iata ce spun unii dintre ei. „ONU nu este un lucru de apreciat, admirat sau adorat. Mai degrabă, este Calea, calea unității, care ne conduce la Unitatea Supremă. Este ca un râu care curge spre sursă, Sursa Supremă. Națiunile Unite este calea care vrea să conducă lumea către Scopul destinat, unde Lumina și Încântarea domnesc supreme.” ( Sri Chinmoy, fost capelan hindus al Națiunilor Unite) „ Organizația Națiunilor Unite a fost de mult timp unul dintre cei mai de seamă prevestitori mondiali pentru „Noua Spiritualitate” și pentru „Noua Ordine Mondială” bazată pe principii oculte și francmasonice antice.” (Alan Morrison)

„Miezul noii ordini mondiale a Națiunilor Unite este controlul global, în parte printr-o nouă religie mondială ” (Walter J. Veith)

Incintele ONU sunt de mult timp un refugiu pentru spiritualitatea religiei unei lumi New Age.

„La ONU se află germenul și sămânța unui mare grup internațional, meditativ și reflexiv – un grup de bărbați și femei gânditori și informați în mâinile cărora se află destinul umanități”, spunea scriitoarea Alice Bailey.

Foștii secretari generali ai ONU Dag Hammarskjold (fondatorul Camerei de meditație a ONU) si U Thant, ca și fostul secretar general adjunct Robert Muller au fost susținători fara rezerve ai unei noi spiritualități globale panteiste, folosind ONU ca vehicul pentru a-și răspândi doctrina. Robert Muller numea Națiunile Unite drept  „trupul lui Hristos”.

„Maurice Strong și prietenii săi sunt forța motrice din spatele unei religii păgâne New Age, cunoscută sub numele de Gaia”, scria Tom DeWeese. În 1977, Maurice Strong și soția sa Hanne au cumpărat o suprafață mare de teren în zona Crestone și au creat acolo un centru spiritual, dând pământ grupurilor religioase pentru a-și stabili prezența. Vizitatorii centrului, numit Baca Grande, ar fi inclus personaje extrem de puternice precum Laurence Rockefeller, David Rockefeller, Robert McNamara (pe atunci președintele Băncii Mondiale), Edmond de Rothschild, premierul britanic James Callaghan și Henry Kissinger.

„Maurice Strong și prietenii săi sunt forța motrice din spatele unei religii păgâne New Age, cunoscută sub numele de Gaia. Și este o închinare pură a naturii. Strongs dețin o fermă de 63.000 de acri în Colorado, cunoscută sub numele de Baca Grande. Baca Grande, sustine Strong, este Vaticanul Noii Ordini Mondiale ”, scrie Eric T. Karlstrom, in "Is Crestone/Baca, Colorado, The Vatican City of the New World Order? An Exposé of the New World Religion”.

Ce propovaduiesc apostolii acesteri religii pagane care sunt, de pilda, membrii Clubului de la Roma? Nimic crestinesc. Bunaoara, reducerea dramatică a populației lumii.

„Populația durabilă ideală este de peste 500 de milioane, dar mai puțin de un miliard”, se scrie, negru pe alb in "Club of Rome, Goals for Mankind ", 1976.

„Populația mondială trebuie să fie redusă cu 50%”, intareste Henry Kissinger, membru al Clubului.

„Criza ecologică, pe scurt, este criza populației. Reduceți populația cu 90% și nu mai sunt destui oameni pentru a face mari daune ecologice, supraliciteaza Mihail Gorbaciov, fost președinte al Uniunii Sovietice, membru si el al Clubului.

„O populație totală de 250-300 de milioane de oameni, o scădere de 95% față de nivelurile actuale, ar fi ideală”, intareste ideea Ted Turner, fondatorul CNN, principal donator al ONU, membru al Clubului.

„Pentru a stabiliza populația lumii, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este oribil de spus, dar este la fel de rău să nu o spui”, intervine Jacques Cousteau, ofițer de navă și explorator francez, membru al Clubului.

Ii surclaseaza insa prințul Philip, duce de Edinburgh, membru al Clubului, cu o marturisire induiosatoare: „Dacă m-aș reîncarna, mi-aș dori să revin pe Pământ ca un virus ucigaș pentru a reduce nivelul populației umane”.

Clubul de la Roma a promovat depopularea in temeiul a două motive contradictorii. Primul a fost ideea că omenirea va fi amenințată cu foametea în masă, din cauza suprapopulării. În 1968, Paul Ehrlich avertiza in cartea "The Population Bomb”: „În anii 1970 lumea va suferi foamete – sute de milioane de oameni vor muri de foame”.


Intre timp, ideea că planeta nu-si va putea hrăni populația s-a fost discreditat. Dar a apărut rapid o altă justificare pentru depopulare: ecologismul – trebuie să ne depopulăm pentru a salva planeta. „ Pământul are cancer, iar cancerul este Omul”, proclama  Clubul de la Roma in "Mankind at the Turning Point”, 1974.

Cele două componente ale strategiei ecologiste sunt conceptul de biodiversitate, care trebuie să prevaleze față de alte drepturi ale omului si narațiunea antropică catastrofală a încălzirii globale. Ambele facilitează deplasarea oamenilor din mediul rural sau de pe coastă în orașe cu densitate mare, conducând la depopulare și la pierderea proprietății private.

Maurice Strong și intreaga cohorta a ecologistilor repetata cu toții aceeași litanie despre schimbările climatice, biodiversitate, urbanizare, controlul guvernamental asupra terenurilor și guvernanța globală, inclusiv mai mult cuvânt pentru ONG-urile acreditate de ONU (Fundația Rockefeller, Fundația Gates, Societatea Deschisă...).

Valoarea scăzută care se acordă bunăstării umane nu mai este mascată. Scopul este „restaurarea”, cu implicația că aceasta este complet deschisă, adică duce la întoarcerea la starea pre-umană. Flora și fauna autohtonă „indigenă”, până la cea mai comună buruiană, trebuie să aibă spațiu nelimitat pentru a se dezvolta, iar omenirea trebuie să fie restrânsă în spații din ce în ce mai mici.

Noua religie se inchina si la guvernarea globală.

„Nationalitatea, așa cum o știm, va fi învechită, toate statele vor recunoaște o singură autoritate globală. Suveranitatea națională nu a fost o idee prea grozavă până la urmă”, sustine Strobe Talbott, fost secretar de stat adjunct al SUA.

Intre 1990 si 2000 s-a intretinut o campanie concertată de extindere oficială a puterilor ONU și ale organismelor sale specializate printr-o serie de conferințe și rapoarte, care recomandau mai multă putere birocrației Națiunilor Unite și o revizuire a dreptului de veto.

Cea mai dezlantuita ofensiva a globalistilor s-a lansat insa in 2020 prin Covid și Marea Resetare.

După ce au tot avertizat omenirea cu privire la o pandemie majoră,  forțele globaliste, Forumul Economic Mondial, instituții deținute de corporații precum OMS, de Bill Gates și altii, au creat o criză globală  pe seama virusului răcelii.

Plandemia Covid le-a oferit globaliștilor o sansa inimaginabila, în ce privește resetarea economiei mondiale și stabilirea de regimuri autoritare. Iar la o întâlnire zoom a Forumului Economic Mondial la care au participat si secretarul general al ONU António Guterres, economistul șef al FMI și șefii unor corporații importante precum Microsoft și BP, s-a anunțat Marea Resetare.

„Pandemia”, s-a spus atunci, nu a fost atât un dezastru, cât o „oportunitate” (pentru globaliști), de a „reconstrui mai bine”, astfel încât să protejăm planeta de … umanitate. Se presupune asadar că, omenirea, care a acceptat măsuri draconice pentru a se proteja de „covid”, poate accepta si măsuri similare în numele „climei”.

Iar controlul dictatorial de către o elită, al umanității și al tuturor resurselor este inevitabil.

Potrivit lui Klaus Schwab, liderul Forumului de la Davos, „Fiecare țară, de la Statele Unite până la China, trebuie să participe și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologie, trebuie transformată, toate aspectele societăților și economiilor noastre trebuie renovate, de la educație la contractele sociale si conditiile de munca”.

De fapt, comenteaza un autor german anonim (din motive lesne de inteles), „Declarația Forumului Economic Mondial de a face o Mare Resetare este, după toate indicațiile, o încercare subțire acoperită de a promova modelul distopic „sustenabil” Agenda 2030, un „New Deal verde” global ca urmare a măsurilor justificate prin pandemia covid. Legăturile lor strânse cu proiectele Fundației Gates, cu OMS și cu ONU sugerează că ne putem confrunta în curând cu o lume mult mai sinistră după ce pandemia de covid se estompează. Deci aici suntem, oameni buni. Pur si simplu. Prin cârlig sau prin escroc, vor încerca să ne aducă la ideea lor de utopie și nu va fi frumos. Marea Resetare presupune zdrobirea a totul în bucăți, sub coperta Covid-19, pentru a schimba radical societatea și structurile sale, sloganizate benign drept Reconstruiește mai bine/Build Back Better”.

 

VIDEO: