ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La cinci luni de la incidentele din noaptea de Revelion, din Germania, apar noi acuzații privind agresiuni sexuale comise de refugiați. Nu la Koln, ci în orașul Darmstadt.

18 femei  dinDarmstadt au reclamat la poliție că au fost agresate sexual în timpul unui concert la care participau. Presa germană scrie că trei solicitanți de azil din Pakistan au fost arestați și că nu sunt excluse noi arestări în acest caz. 
 
Conform primelor declarații ale femeilor, acestea ar fi fost înconjurate de mici grupuri de bărbați care apoi le-au molestat sexual.
 
Festivalul în timpul căruia au avut loc incidentele a durat patru zile și la el au luat parte mii de persoane. De aceea, poliția susține că este posibil ca pe lângă aceste 18 reclamații să mai fi existat și alte cazuri de molestare sexuală, iar plângerile ar putea fi depuse în zilele următoare.

Acest episod intervine dupa ce Germania a fost șocată de violențele în masă comise asupra femeilor din Koln, în noaptea de Anul Nou, violențe de care au fost acuzați migranți din Africa de Nord.

Sute de femei s-au plâns atunci că au fost violate, pipăite sau jefuite de indivizi beți, în fața catedralei din Koln, iar autoritățile locale au fost acuzate că au reacționat mult prea târziu în fața acestor agresiuni de o amploare inedită.