Aceste imagini din Europa au șocat lumea conservatoare și creștină de pe Bătrânul Continent. Pe 26 aprilie, la Freiburg, Germania, o organizație catolică a programat un marș pentru viață în centrul orașului, relevă Cuvântul Ortodox.

Cele câteva sute de participanți au avut, însă, nevoie de protecția forțelor de ordine, în fața mulțimii de contestatari care purta mesaje pro avort și pro homosexualitate. Deși manifestanții pro viață nu sunt mai mult de câteva sute de persoane, străzile par pline cu mii de contestatari, care însoțesc marșul cu huiduieli și fluierături.

Freiburg, oraș care are emblemă crucea sfântului Gheorghe, pare să fie o mărturie asupra transformărilor suferite de Europa în ultimii 50 de ani.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.