ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Anul trecut, în Olanda, fermierii au protestat față de planurile guvernamentale de a desființa 3000 de ferme pentru a atinge „obiectivele climatice” pentru 2030.

Recent fermierii din Germania au început să protesteze masiv, deși în presa dominantă nu apar știri despre aceștia. Potrivit noilor planuri, impuse sub pretextul „protejării climei”, fermierii nu vor mai beneficia de scutiri de taxe pentru motorină și nu vor primi scutire de la taxa auto pentru vehiculele agricole.
„Buna idee. Să facem agricultura mult mai scumpă, iar mâncarea să fie mai scumpă în numele schimbărilor climatice!” - scrie jurnalistul independent suedez Peter Imanuelsen, cunoscut și sub numele de PeterSweden, care a relatat pe larg despre protestele fermierilor olandezi și germani.

Luna trecută, aproximativ 40.000 de fermieri au blocat străzile Berlinului, cu aproximativ 8.600 de tractoare, creând un convoi lung de 10 kilometri.

 
Protestele au continuat.

Vineri, 29 decembrie, 850 de tractoare au ieșit în stradă pentru a protesta în orașul german Siegen (Video mai jos). 

 
Potrivit jurnalistului, citat de thegatewaypundit.com, acum vacile sunt hrănite cu substanțe chimice toxice pentru a le face să dea mai puține gaze. Există acum un nou „lapte climatic”, de la vaci care sunt hrănite cu blocante de metan. Puteți ghici cine a investit recent în companii care produc substanțe pentru suprimarea metanului? Nimeni altul decât Bill Gates.