ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Germanii care refuză în mod repetat să se pună în carantină după ce au fost expuși la COVID-19 vor fi reținuți în centrele de detenție. Și chiar sub paza poliției, scrie New York Post.
 
Aceleași măsuri se discută și la New York sau în Australia, informează LifeSiteNews.
 

Oficialii din statul Saxonia, care se confruntă cu unul dintre cele mai grave  grave focare din Germania, au aprobat deja planurile de detenție a carantinaților într-o secțiune împrejmuită, dintr-o tabără de refugiați.

Un alt stat, Brandenburg, intenționează, de asemenea, să folosească o anumită parte dintr-o tabără de refugiați.

În Schleswig-Holstein, cei care încalcă regulile privind carantina vor fi ținuți într-o zonă specială dintr-un centru de detenție pentru minori, notează ziarul german Welt.

Statul Baden-Württemberg are două spitale cu camere pentru a ține scandalurile, care vor fi păzite de poliție, se arată în raport.

Centrele vizează reținerea doar a celor care continuă să încalce restricțiile privind lockdown-ul, chiar și după ce au fost amendate.
 
Statelor li s-au acordat competențe în acest sens în temeiul legii privind protecția bolilor, o lege care a fost adoptată de Bundestag german în martie și reînnoită în noiembrie, a declarat pentru Die Welt dr. Christoph Degenhart, expert în drept administrativ. Joana Cotar, membru al partidului populist Alternativa pentru Germania, a scris pe Twitter că cei care s-au implicat în crearea acestor centre „au citit prea mult Orwell”. Sau pe Hitler.