ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Certificatele de imunitate” vor fi introduse în Germania ca parte a pregătirilor pentru ca țara să înceteze blocarea acesteia. Cercetătorii doresc să aducă documentele pentru cetățenii care nu riscă să contracteze noul coronavirus.
Ca parte a luptei împotriva virusului Germaniei, oamenii de știință folosesc anticorpi la participanții testați pentru a afla care dintre ei au avut boala și s-au vindecat, relatează Der Spiegel, citat de Daily Mail.

Echipa intenționează să testeze 100.000 de oameni simultan, eliberând documente celor care au o imunitate crescută.

Centrul Helmholtz pentru Cercetarea Infecțiilor din Braunschweig supervizează proiectul și va efectua analize de sânge în următoarele săptămâni pentru a căuta anticorpi produși de purtătorii bolii.

„Celor care sunt imuni, li se poate da un certificat de vaccinare care ar permite, de exemplu, să fie scutiți de orice restricții (legate de blocare) asupra activității lor”, a declarat epidemiologul proiectului, Gerard Krause.
 
Testele vor oferi, de asemenea, o situație mai clară despre numărul persoanelor din Germania care au contractat coronavirusul.