ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reprezentanții capelei St Pauls, din insula grecească Rhodos, sunt foarte supărați după ce un cuplu britanic a făcut un gest deplasat.

Kyrillos, episcopul insulei Rhodos, a anunțat că nu le va mai permite cuplurilor străine să se căsătorească acolo, după ce un cuplu britanic a simulat un act sexual.

„Suntem greci și prețuim tradițiile și sfințenia locurilor noastre religioase. Nu putem permite ca un asemenea comportament dezgustător să continue, a afirmat Giorgos Eleftheriou, cel care a încheiat ceremonia religioasă a celor doi tineri.

„Rușine celor doi tineri pentru răul pe care l-au provocat. Mă întreb, ar fi făcut oare la fel în țara lor natală, în fața unei capele britanice, a unui templu evreiesc sau o moschee? Am sute de tineri din Marea Britanie și din toată lumea, care urmează să se căsătorească aici și care m-au sunat și m-au întrebat printre lacrimi de această decizie. Este o pierdere enormă pentru societatea noastră. Capela este una dintre cele mai faimoase destinații de nuntă din lume și aveam rezervări până în 2021", a mai declarat Giorgos Eleftheriou.