ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De opt ani de zile, este limpede că Donald Trump este un ghimpe teribil în coasta Sistemului. Acum, însă, cuvintele fatale au fost spuse pe șleau.

Daniel Goldman Sachs, congresman Democrat de New York, a fost invitat în emisiunea de la MSNBC a lui Jen Psaki, fosta purtătoare de cuvânt a lui Biden.

Cu această ocazie, odrasla familiei de bancheri a declarat:

„Retorica lui (Trump) devine realmente periculoasă. Din ce în ce mai periculoasă. Și am văzut pe 6 ianuarie ce se întâmplă când își folosește retorica ațâțătoare.

„Acum, în ultimele sale postări pe Truth Social (platforma socială a lui Trump) este incredibil, incredibil de înspăimântător pentru oricine ar... ăăă... putea să încerce să lucreze în interiorul guvernului. Și, este indiscutabil în aceste condiții că acest om nu mai trebuie să ajungă din nou într-o funcție publică.

„Nu este doar nepotrivit, este distrugător pentru democrația noastră și trebuie să fie eliminat.”

În ciuda tuturor evidențelor, administrația Biden a negat că valul de procese abătut asupra lui Donald Trump ar avea drept scop împiedicarea acestuia de a candida din nou și de a ajunge iar la Casa Albă.

O spune acum, cât se poate de clar și de răspicat, Goldman Sachs.

Atât de clar și de răspicat, încât termenul folosit de el - „eliminat” - ridică un mare și sumbru semn de întrebare: este vorba de o eliminare din viața politică sau...?