ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Combinaţia dintre corporatistul român înglodat în datorii la banca până la sfârşitul vieţii (nu toţi, evident, nu generalizez) şi o presă atroce neoliberal-globalistă, imbecilizantă şi manipulatoare, ne oferă gazul pestilenţial care otrăveşte acum orice gândire critică în războiul globalist împotriva Greciei.

Se comentează isteric criza greacă, posibilul viitor Grexit. Revenirea la drahmă după ce elitele politice neoliberale (de dreapta, Nea Demokratia şi de stânga, PASOK - liberalo-pedeliştii şi pesedeul lor) au înglodat ţara în datorii cu buna ştiinţă a Troicii, este o necesitate VITALĂ. Iar datoriile Greciei să fie plătite de politicienii lor trădători şi de bancherii care ştiau ce fac, de pe spatele cui va fi luată pielea. 

Dacă nu au bani să plătească, după ce au fost mituiţi cu comisioane imense, să facă puşcărie. Iar bancherii să înveţe că riscurile nu stau exclusiv la debitori, nu doar o parte este responsabilă, aşa cum cred toţi sclavii formaţi în corporaţii sau în facultăţi de administrație, care s-au învăţat cu zăbala şi îşi iubesc necondiţionat Tătucul.
Slugile să înveţe un lucru simplu: referendumul, atunci când cetăţenii votează în cunoştinţă de cauză, este cea mai democratică formă de a se manifestă politic a unui popor. Asta chiar dacă UE nu suportă decât deciziile în spatele uşilor închise.

Toți împroaşcă cu venin peste greci, care brusc au devenit nişte "puturoşi", desi datele oficiale arată cu totul altceva, ei fiind primii din continent ca număr de ore lucrate, conform  datelor Eurostat*. Războiul informational dus de aparatul de propagandă denumit "presa liberă" este însă total, fără limite de abjecție. 

Nu se poate lua cu japca o ţară, aşa cum numai animalele turbate văd o soluţie ca să dai afară din casă un om care nu îşi mai poate plăti, datorită crizei mondiale pe care tot bancherii au realizat-o prin speculaţii neruşinate, creditele.

Troica nu vrea sa eșaloneze datoriile ca sa fie suportabile pentru popor. 
Se doreşte luarea în stăpânire a Greciei cu oameni, resurse, înstrăinarea părţilor de economie care conferă securitatea şi independenţa naţională.

Grecia a pierdut enorm prin aderarea la euro. Noi mai avem această şansă, deşi ţara a fost vândută la bucată iar oamenii trimişi în lumea largă că să se descurce, că leul este încă moneda naţională - asta deşi tinerii care şi-au "luat ţara înapoi" au proiectat pe orbita puterii tinichele care promit ighemonilor că vom renunţă la leu şi vom adera la o monedă care să ne facă și mai captivi în structurile globaliste decât suntem acum.

Gazul toxic, panica pe care o răspândesc în populaţie prin gurile de canal media, să nu va însele. Este ca atunci când folosesc coduri când afară ninge sau plouă: fenomene normale sunt transformate în calamităţi naturale. 

Nu se termină lumea dacă iese Grecia din eurozonă. Că acest colos birocratic antidemocratic numit UE este posibil să crape, asta este cu putință. 

Să-i urăm moarte subită!