ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul canadian al prim-ministrului Justin Trudeau refuză să explice de ce rata deceselor „din cauze nespecificate” a crescut cu 135% de la lansarea vaccinului Covid.

Statistics Canada, o agenție guvernamentală canadiană, a publicat cifrele uluitoare într-un nou raport care dezvăluie că țara a înregistrat un nou record de decese în 2022.

Pe lângă numărul semnificativ de canadieni care au murit din „cauze nespecificate”, țara puternic vaccinată a înregistrat un număr record de decese așa-zis cauzate de Covid, în ciuda numărului mare de vaccinări care, chipurile, ar fi trebuit să protejeze canadienii, ceea ce s-a dovedit fals.

De asemenea, Canada eutanasează un număr record de cetățeni care sunt considerați „inutili” de către stat.

În concepția celor de la Statistics Canada, creșterea numărului de decese legate de Covid este cauzată de relaxarea restricțiilor, de renunțarea la purtarea măștilor și la blocaje. Organismul guvernamental afirmă, mai departe, că apariția „variantelor COVID-19 foarte transmisibile” este un factor major care contribuie la creșterea numărului de decese.

În realitate, nimeni nu se mai lasă prostit de narațiunea oficială. Cel mai recent raport dezvăluie o tendință îngrijorătoare, întrucât speranța de viață în Canada înregistrează o scădere pentru al treilea an consecutiv.

Maxime Bernier, liderul partidului conservator-populist Partidului Popular din Canada (PPC) a analizat implicațiile raportului.

„Rata acestor decese aproape s-a TRIPLAT din 2020, de la 6.841 la 16.043 în 2022”, a avertizat Bernier.

Ce anume s-a întâmplat în 2021 care a provocat această explozie de decese inexplicabile în ultimii 2 ani?

Un produs farmaceutic experimental a fost introdus în grabă pe piață și impus cu forța asupra societății canadiane, așa s-a întâmplat.

Ne-au spus că este «sigur și eficient», dar în ultimii ani a devenit tot mai evident că acest vaccin Covid nu a fost astfel”, a spus Bernier.

Bernier a acuzat apoi guvernul canadian că a trădat poporul în favoarea stăpânilor lor globaliști.