Fostul secretar de stat american, Henry Kissinger, a vorbit pentru CNN despre președintele ales al SUA, după întâlnirea pe care fostul dipomat american a avut-o cu Trump la finele săptămânii trecute. 

Eminența cenușie a politicii americane, așa cum mai este supranumit Kissinger, pare să fi fost încântat de noul președuinte al SUA, remarcând, în primul rând, faptul că Trump nu are nicio obligație față de nimeni pentru că în spatele lui nu s-au aflat grupuri de interese.

"Este cel mai unic președinte pe care l-am văzut. Pentru că nu datorează nimic, nimănui. Nu are nici o obligație”, a afirmat fostul secretar de stat, care a sfătuit neoficial toți președinții americani, de la Kennedy, în anii ’60, încoace.

Intervievat de CNN, Kissinger a spus că Donald Trump "a devenit președinte grație propriei sale strategii, nu pentru că grupuri de interese l-au ajutat să o facă. Iar acest lucru îi oferă o marjă de acțiune mai mare".

În opinia fostului diplomat american, noul președinte nu trebuie judecat după declarațiile din campanie, dacă nu ține să și le respecte.  „Firește,  dacă insistă cu privire la anumite luări de poziție, vor putea fi exprimate rezerve sau dezacorduri", a continuat Kissinger, care crede că noului președinte trebuie să i se dea o șansă să își propună obiective pozitive și să fie purtată o discuție cu privire la acele obiective și implementarea lor”.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.