ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acuzațiile au pornit de la o imagine, în care, în spatele candidatei democrate se zărește cu ușurință o mică umflătură, aflată exact pe mijlocul spatelui și care ar putea fi firul microfonului pe care l-a avut Hillary sau este o simplă cută, scrie Cotidianul.ro.

În schimb, unii internauți susțin că este vorba de o cască transparentă care nu este vizibilă pe orice imagine video sau fotografie, dacă nu e de bună calitate.

 Hillary Clinton a mai fost acuzată deja că purta o asemenea cască specială în timpul unui interviu foarte important acordat NBC în urmă cu două săptămâni. Dar, așa cum s-a dovedit, nu a fost vorba decât despre un efect luminos.


Astfel, potrivit site-ului 20minutes.fr, în 2004, George W. Bush, candidatul republican la prezidențiale, este cel care ar fi recurs la acest truc.

În 2004, democrații îl acuzaseră pe George W. Bush că avea o cască în ureche în timpul confruntării sale televizate cu John Kerry.

Candidatul republican la președenția SUA, Donald Trump, continuă să conducă în poll-ul zilnic efectuat de cei de la Los Angeles Times, fiind vineri în fața contracandidatei democrate, Hillary Clinton, cu peste cinci procente.

Acești bolnavi care ne conduc. Cum i s-a făcut rău lui Hillary Clinton la comemorarea evenimentelor de la 11 septembrie