ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hillary Clinton, candidata la președinția SUA din partea democraților l-a acuzat pe rivalul ei republican că a urmărit-o în mod agresiv pe scenă, pe parcursul celei de-a doua dezbateri prezidențiale. Fostul secretar de stat a făcut aceste declarații în primul interviu acordat după a doua dezbatere.

„Știți că, după publicarea acelui videoclip și a înregistrărilor de la emisiunea Access Hollywood, el era extrem de neliniștit și puteam să simt ce furie ascunde. Așa că încerca din greu să domine dezbaterea, iar apoi m-a urmărit pe scenă și îi simțeam prezența în spatele meu”, a declarat Hillary Clinton.

Trump a respins orice acuzație, precizând:

„Deci stăteam pe scenă, chiar lângă scaunul meu. Apoi ea a traversat toată camera și s-a oprit în fața mea, chiar în fața mea. Iar a doua zi ce credeți că au scris ziarele? Ai scris că i-am încălcat spațiul. Credeți-mă. Ultimul spațiu pe care aș vrea să-l invadez este al ei”, a spus Trump.

Cea de-a doua dezbatere dintre Donald Trump și Hillarry Clinton s-a încheiat. Replici acide între cei doi pretendenți la președinția SUA