ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hillary Clinton aproape că l-a numit pe Donald Trump soțul său, într-o greșeală ironizată de susținătorii ei și de lumea online, relatează New York Post, citat de News.ro.

Fostul secretar de stat a comis gafa în timpul unui discurs rostit la Asociația Națională a Jurnaliștilor de Culoare și Asociația Națională a Jurnaliștilor Hispanici de la Washington DC.

"Sper că veți compara ce propun eu cu ceea ce spune soțul – rivalul meu”, a spus Clinton. Ea s-a corectat imediat, dar greșeala nu a scăpat neobservată. Audiența a izbucnit în râs.

"Trebuie să construim în viitor o economie de care să fie mândru fiecare american și o economie care să funcționeze pentru fiecare, nu numai pentru cei de la vârf. Aceasta va fi misiunea mea ca președinte”, și-a început ea discursul, înainte de face gafa.

Candidata democrată a trecut, însă, cu ușurință peste moment și a continuat să își prezinte prioritățile.