ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat din Iowa care a incendiat în iunie un steag al homosexualilor arborat la o biserică a fost condamnat miercuri la peste 16 ani de închisoare, informează FoxNews

Adolfo Martinez, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit vinovat luna trecută pentru infracțiunea de ură, hărțuire de gradul al treilea și utilizarea nechibzuită a focului, a informat Des Moines Register.

Martinez a furat un steag al homosexualilor arborat pe „Biserica Unită a lui Hristos” din Ames, situată la circa 35 de mile nord de Des Moines - și i-a dat foc lângă un club de striptease, pe 11 iunie, conform comunicatului poliției.

Bărbatul a recunoscut în fața anchetatorilor că a furat steagul din biserică și l-a incendiat, pentru că se opune homosexualității.

Martinez a fost arestat în luna iunie și a primit sentința luna trecută. El a primit 15 ani pentru infracțiunea de incendiere, un an pentru folosirea nechibzuită a focului sau a explozibililor și 30 de zile pentru hărțuire. Sentințele urmează a fi executate consecutiv.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews