ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania aviatică britanică Virgin Atlantic Airways vrea să transforme unul din zborurile sale într-o sărbătoare a homosexualității, bisexualității și transgenderismului în cadrul evenimentului World Pride de anul viitor, de la New York.

Evenimentul va purta numele Pride Flight și îi va introduce pe pasageri în universul LGBT, cu tot ce înseamnă el, scrie lifesitenews.com.

Virgin Atlantic și Virgin Holidays au decis să colaboreze pentru a oferi celor interesați un zbor de la Londra la New York, așa că au creat chiar un videoclip șocant pentru lansarea acestui moment.
 
Întregul echipaj, de la piloți la însoțitori de bord, va fi unul LGBT și se va asigura că va oferi clipe de neuitat pentru clientela homosexuală, bisexuală și transsexuală.

Tituss Burgess, un actor care interpretează un homosexual în Kimmy Schmidt Show,  va fi gazdă pentru zborul care va avea la bord, de asemenea, un DJ, o drag queen, și alte personaje LGBT care vor asigura „divertisment special în timpul zborului”.

„Într-o perioadă în care observăm că drepturile grupurilor minoritare sunt amenințate, este mai important ca oricând să ne ridicăm și să ne facem auzite vocile”, a declarat Titus Burgess.

Dar activistul creștin Bill Whatcott consideră că Virgin's Pride Flight nu este decât „o declarație tristă despre obsesia [culturii] pentru homosexualitate".

„Evenimentul este organizat la nivel internațional pentru a celebra  homosexualitatea mai ales pentru acele țări în care activitatea homosexuală este încă ilegală sau reprimată", susțin cei de la Virgin Atlantic într-un comunicat de presă.

Deși Pride Flight este numită o sărbătoare a „drepturilor comunității LGBT”, evenimentul  reprezintă și o bună afacere pentru compania britanică, pentru că pasagerii care vor urca în acest avion nu o vor face pe gratis.

Un bilet la clasa economic la Pride Flight, care va pleca de pe aeroportul Heathrow pe 28 iunie anul viitor pentru a ajunge la aeroportul Newark din Newark, costă 500 de dolari.